ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

 

KOTSOL18

 

 

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής του ΑΟ Χαϊδαρίου Γιώργος Κιούρκος ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Περιστερίου (στο γήπεδο του Ηφαίστου) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, ματς που θα διεξαχθεί το μεσημέρι (στις 3) της Κυριακής 29 Οκτωβρίου 2017. Το μεγαλύτερο από αυτά ακούει στο όνομα Σπύρος Τσούκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και θα προφυλαχθεί για μία ακόμη αγωνιστική. Νοκ άουτ τέθηκε ο Βαγγέλης Ευθυμιόπουλος από ένα μικροτραυματισμό στο πόδι και δεν θα μετέχει στην αποστολή, ενώ εκτός πλάνων είναι και ο νεαρός Δημήτρης Σκαραμάγκος, που ήταν κλινήρης από ίωση και δεν ακολούθησε το πρόγραμμα προπονήσεων. Επίσης ο Κιούρκος δεν θα έχει ούτε τον Ανδρέα Κωνσταντίνου στην διάθεση του, ο οποίος βρίσκεται εκτός Αθηνών για προσωπικούς λόγους (είχε ενημερώσει και έλαβε την άδεια προπονητή και διοίκησης), ενώ στους απόντες συμπεριλαμβάνεται και ο Γρηγόρης Ρούπι, που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.
Με αυτά και αυτά, ο Κιούρκος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στο γειτονικό και μαχητικό σωματείο του ΑΟ Περιστερίου με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα κρατήσει τον ΑΟΧ για 4η σερί αγωνιστική αήττητο.
Βέβαια για την ιστορία, η συνάντηση με αντίπαλο τον ΑΟ Περιστερίου, «ξυπνάει» όμορφες αναμνήσεις για το δυναμικό και έμπειρο μέσο του ΑΟ Χαϊδαρίου Νικήτα Κοτσολάκο (φώτο), ο οποίος την σεζόν 2015-2016 στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, όταν οι δύο σύλλογοι είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι, είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια (εντός και εκτός) δίνοντας τις σπουδαίες νίκες στην ομάδα της πόλης μας, που είχαν το ίδιο σκορ, με 1-0.