ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

 

 

 

ANA

 

 

Στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα (που ως η πιο αντιπροσωπευτική λαϊκή συνοικία της Δυτικής Αθήνας, παραδοσιακά σφύζει από ακροατήριο, αλλά και ψηφοφόρους της ευρύτερης Κεντροαριστεράς) και πιο συγκεκριμένα στο κεντρικό και πολυσύχναστο «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» (του Κρητικού την καταγωγή συμπολίτη μας Μάρκου Θεοδωράκη) βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου ο Ευρωβουλευτής και Υποψήφιος για την ηγεσία στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, κ. Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης εν μέσω χαλαρού κλίματος και διάθεσης από όλους τους παρευρισκόμενους, είχε την ευκαιρία μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς, να αναφερθεί στην υποψηφιότητα του, αλλά και να ανταλλάξει απόψεις με πολλούς φίλους και υποστηρικτές του, τόσο από την πόλη μας, όσο και από τους όμορους Δήμους. 
Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Στέφανος Ξεκαλάκης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, το μέλος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Ανδρέας Ποτηριάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας και Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μιχάλης Γιάγκας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Παντελής Πρεντάκης, από τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ Αγίας Βαρβάρας οι κ.κ. Χρήστος Παπαντωνάκης, Γιώργος Ξάνθης, ο Γραμματέας της Β3 του ΠΑΣΟΚ κ. Θανάσης Κομίδας, ο συμπολίτης μας δημοσιογράφος Παναγιώτης Φωτεινός, κ.α.
Φυσικά, σε ένα πατροπαράδοτο κρητικό στέκι, όπως το ΚΑΦΕ – ΡΕΘΕΜΝΟΣ του Μάρκου Θεοδωράκη, οι ευχές για καλή επιτυχία στον Νίκο Ανδρουλάκη συνοδεύτηκαν και από τις καθιερωμένες ρακές και τους εκλεκτούς κρητικούς μεζέδες!


 Στην κεντρική φωτογραφία (από αριστερά): Ο Ανδρέας Ποτηριάδης, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Στέφανος Ξεκαλάκης και ο Μάρκος Θεοδωράκης.


 Ο Νίκος Ανδρουλάκης, γεννημένος το 1979, είναι Πολιτικός Μηχανικός και Ευρωβουλευτής με την Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη, ενώ διδάσκει στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Το 2001 εξελέγη για πρώτη φορά μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, ενώ το 2007 εξελέγη μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας του κόμματος. Το 2008 εκλέχτηκε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και κατόπιν μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Στις 14 Μαρτίου 2013 εκλέχτηκε από το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Στις 30 Μαρτίου 2014 ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη και εξελέγη δεύτερος με 113.719 σταυρούς προτίμησης. Συμμετέχει στην ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και στην Αντιπροσωπεία για τις σχέσεις με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Παράλληλα είναι αναπληρωτής στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων, στην Υποεπιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην Υποεπιτροπή Ασφάλειας και Άμυνας και στην Αντιπροσωπεία στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση ΕΕ - Λατινικής Αμερικής.

 

 

AN1

 

 

AN2

 

 

AN3

 

AN4

 

AN5

 

AN6

 

AN7

 

AN8

 

AN9

 

 

AN10

 

AN11

 

AN12

 

AN13

 

AN14

 

AN15

 

AN16

 

AN17

 

AN18

 

AN19

 

AN20

 

AN21

 

ANA