Ο …Καμμένος βάζει

την Παπακώστα

στην Κυβέρνηση;

 

 

 PAPAKOSTA KAMENOS

 

 

Μπορεί το όνομα να είναι ΝΕΟ αλλά η πρακτική είναι παλιά…

Κάνεις μια καλή συμφωνία κομματικής συνεργασίας, επιβιώνεις πολιτικά και παίζει σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνεις και υπουργός!

 

 

Πάντως η συνεργασία αυτή ΑΝΕΛ – ΝΕΟ (& με ΣΥΡΙΖΑ έμμεσα) θα επηρεάσει σίγουρα τα τοπικά δρώμενα στην πόλη μας, εν όψει δημοτικών εκλογών.

 

 

Το ρεπορτάζ:

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο συμμετοχής στην κυβέρνηση Τσίπρα στον ανασχηματισμό, η Πρόεδρος του κόμματος ΝΕΟ Κατερίνα Παπακώστα, που συναντήθηκε με τον Πάνο Καμμένο.

 

Οι δηλώσεις τους

 

Πάνος Καμμένος:

Σήμερα συναντήθηκαμε. Έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από την ΝΔ όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα με τους υβριστές του Καραμανλή. Η ΝΔ δεν είναι ίδια...

Το ΝΕΟ είναι μια πραγματικότης. Τα μνημόνια τελείωσαν τώρα αρχίζει η νέα πορεία, ο λαός.

Αρχίζει μια διαδικασία διαλόγου για να φτάσουμε για την απαρχή ενός διαλόγου με προγραμματική  σύγκλιση,  σηματοδοτώντας αυτό που είπε  ο πρωθυπουργός για σύγκλιση των πολιτικών δημοκρατικών δυνάμεων...  

Εμείς δεν αλλάξαμε οι άλλοι άλλαξαν 

 

Κατερίνα Παπακώστα:

Σήμερα εδώ στη Βουλή των Ελλήνων με θεσμικό τρόπο συζητούμε τα προβλήματα της χώρας και την δυνατότητα που μπορούμε να συγκλίνουμε  ανταποκρινόμενοι  στο προσκλητήριο που έκανε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος των μνημονίων. 

Στόχος το εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη μετά, να εξυπηρετήσουμε το κοινό καλό δίχως αστερίσκους  και δίχως υποσημειώσεις.