«Απάντησε» με αλχημείες!

 

 

psema arxiki2

 

 

 

Εδώ και δύο μήνες η εφημερίδα μας προ(σ)καλεί

τον πρώην Δήμαρχο της πόλης μας να μας δώσει μια απάντηση που πήγαν τα 471.104,74 ευρώ της διαφοράς από τις κρατικές επιχορηγήσεις προς τους παιδικούς σταθμούς των ετών 2007 & 2008.

Και απάντηση δεν παίρναμε… μέχρι πρότινος!

Η προσπάθεια «απάντησης» που δόθηκε από τον πρώην, παραποιεί συνειδητά την αλήθεια κατά τον συμπολίτη μας Μιχάλη Πλαστήρα και τον καθιστά τον μεγαλύτερο ΨΕΥΤΗ της πόλης, κατά τον συμπολίτη μας Γιώργο Παπανικολάου.

(διαβάστε παρακάτω τα κείμενα)

 

 

 

alximistis

 

 

Η …αλχημεία του λαμπρού …αλχημιστή αντί να του βγει χρυσός του βγήκε μια μεγάλη …πατάτα!

Που τον εκθέτει ακόμη περισσότερο.

Δεν έμεινε πιστός στην αρχική του θέση:

Η σιωπή είναι χρυσός… ώσπου να ξεχαστεί το θέμα.

 

Πάντως τώρα που το θέμα, έγινε ξανά πρώτο θέμα, πέρα από τα ψέματα και τις αλχημείες που χρησιμοποιεί, ας μας πει κάτι για την ουσία του πράγματος:

Που πήγαν κύριε Μίχο τα 471.104,74 ευρώ των παιδικών σταθμών;;;

Όσο δεν απαντάτε, τόσο εκτίθεστε περισσότερο. Και ιδιαίτερα όταν προσπαθείτε με ψευδή και ελλιπή στοιχεία να παραπλανήσετε τον κόσμο.

Όπως λέει και ο λαός μας:

Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται

Αποδείξτε το….

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ από τον κ. Μίχο!


Που να το φανταζόταν πριν λίγο καιρό, ότι η προτροπή του για να μαθαίνω την αλήθεια, να απευθύνομαι στις υπηρεσίες του δήμου, θα του γύρναγε μπούμερανγκ.
Πριν λίγο καιρό, απευθυνόμενος στον μαθητή και διάδοχο του, ειπώθηκε ότι η μισή αλήθεια είναι ψέμα.

Επιτρέψτε μου να παραθέσω και μια άλλη που λέει: "Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις".

 

 

dikaiosin

 

 

Στην προσκείμενη – στον κ. Μίχο - εφημερίδα- "Δικαιοσύνη", όπου έχει το μονοπώλιο να αρθρογραφεί μόνο εκείνος από τους υποψηφίους δημάρχους, για το θέμα των επιδοτήσεων των παιδικών σταθμών που ελέγχεται, αναφέρει σε άρθρο του με τίτλο «Συμμορία λάσπης», ότι: "Το 2008, στο δήμο δόθηκαν 169,191.39 €, αλλά ο δήμος έδωσε στους παιδικούς σταθμούς 455,000.€’’ άρα, ισχυρίζεται, ο Δήμος έδωσε 258.806 ευρώ περισσότερα από όσα πήρε ως επιχορήγηση από το κράτος.

 

 

egrafo 01

 

 

egrafo 02

 

 

Η αλήθεια, την οποία συνειδητά παραποιεί επειδή δεν τον συμφέρει, φαίνεται στο έγγραφο με υπ'αρ.511/15-12-2008 που παραλήφθηκε επί ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ (φαίνεται ημερομηνία στη παρακάτω φωτογραφία), όπου λέει: "ότι για το έτος 2008 στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας έχει αποδοθεί, για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των παιδικών σταθμών, το συνολικό ποσό των 719.839,54 ευρώ’’. Αυτό το ποσό, έπρεπε να το διαθέσει όλο στους παιδικούς σταθμούς.
Τα 169.191,39 €, για τα οποία μιλάει, αφορούσαν ΜΟΝΟ το ΔΙΜΗΝΟ Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου του 2008 και το ξέρει αυτό! Δικηγόρος είναι, γράμματα ξέρει!

Να επισημάνω ότι συνολικά για τη διετία 2007-8 ο δήμος πήρε, για την επιχορήγηση των παιδικών σταθμών, 1.396.639.54 € και διέθεσε σ’ αυτούς μόνο 925.000,00 ευρώ.
Που πήγαν λοιπόν τα υπόλοιπα 471.639,54 Ευρώ; Αυτό ζητάει να ελεγχθεί η Εισαγγελική Έρευνα! Αυτό ψάχνει η Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών!
Την ίδια εκείνη στιγμή η δημοτική αρχή έκανε αύξηση στα τροφεία των παιδιών, επιβαρύνοντας τους γονείς!

Αυτή είναι η πραγματικότητα με στοιχεία και αποδείξεις και όχι με αερολογίες πετώντας λάσπη σε όποιον αποδεικνύει την αλήθεια!! Οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί στο άρθρο του μάλλον πρέπει να τους αποδώσει στον εαυτό του!

Ελπίζω το "περιβάλλον" του να μην κάνει ξανά το λάθος να απειλήσει, όπως έκανε με την αποκάλυψη του ελλείμματος που δημιουργήθηκε επί θητείας του!


Μιχάλης Πλαστήρας

 

 

 

 

papanik-1 

 

 

Ακολουθούν τα δημοσιεύματα της εφημερίδας μας του Ιανουαρίου με το θέμα

 

 polis 01

polis 04b

polis 05