ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ:

«…Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ»

 

FRAGARX

 

 

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Μιχάλης Φράγκου (φώτο αριστερά), μετά από… «διάλλειμα» πέντε (5) ετών επανέρχεται στην ενεργό αυτοδιοικητική δράση και στις εκλογές του Μαϊου θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Η δική μας πόλη» του νυν Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη (δεξιά φώτο). Σε δήλωση του ο συμπολίτης μας «μάχιμος» και πολύπειρος δικηγόρος κ. Μιχάλης Φράγκου επεσήμανε τα εξής: «Φίλες και φίλοι,

Θέλοντας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, να συμβάλλω στην πρόοδο της πόλης που γεννήθηκα και μεγάλωσα, αποδέχθηκα την τιμητική για εμένα πρόσκληση του Δημάρχου κ. Καπλάνη, να συμμετάσχω στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαϊου 2019, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Ο ήπιος λόγος του, η αξιοπρεπής του στάση και η προσπάθειά του να κρατήσει όρθιο το Δήμο (με ελάχιστα χρήματα όλα αυτά τα χρόνια της σκληρής λιτότητας) ήταν για μένα κίνητρο για να δεχθώ την πρόσκλησή του.

Στο παρελθόν, με τιμήσατε με την ψήφο σας. Πιστεύω σας δικαίωσα. Η θητεία μου επί σειράν ετών ως Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος των Κ.Α.Π.Η. και του ΚΕ.Φ.Α. μου έδωσαν την ευκαιρία της προσφοράς αλλά και να αποκτήσω πολύτιμες εμπειρίες.

Ζητώ λοιπόν και αυτή τη φορά την ψήφο σας, έτσι ώστε, διά της παρουσίας μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, να βοηθήσω την πόλη που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Γιατί η πόλη μας είναι η ζωή μας…».

Σας ευχαριστώ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ' ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

 

 

YESSNEW