Ο ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΗΣ DANIEL ΣΤΟ

SO YOU THINK YOU CAN DANCE

 

 

 

 

DAN ARX

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΑΡΑ ΜΑΚΡΗ

 

 

Με Χαϊδαριώτικο… άρωμα ξεκίνησε το φετινό So You Think You Can Dance. Ο 22χρονος συμπολίτης μας Daniel Bogos (όπως είναι και το καλλιτεχνικό του όνομα) έκανε την εμφάνιση του στο χορευτικό talent show και έκλεψε τις εντυπώσεις. Καθήλωσε το κοινό, αλλά και τους κριτές με τις χορευτικές του ικανότητες στην audition και πήρε το εισιτήριο για το boot camp.

“Με παρότρυναν κάποιοι φίλοι μου από την Κύπρο να δηλώσω συμμετοχή στο So You Think You Can Dance, αλλά εγώ δεν το είχα πάρει απόφαση και για αυτό το έκανε η μητέρα μου. Είχα άγνοια για τη συμμετοχή μου μέχρι να μου ανακοινώσει ότι με είχε δηλώσει. Πήγα με ένα σκοπό, να μην απογοητεύσω τους ανθρώπους αυτούς, αλλά και τον ίδιο μου τον εαυτό. Στην audition επικρατούσε χαμός. Ήμασταν εκεί από τις 10 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, καθώς τα άτομα έφταναν τις 5.000. Εκεί κατάλαβα ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά αυτό δεν με τρόμαξε. Μπήκα και τα έδωσα όλα για να καταλάβουν ότι ο χορός για μένα είναι τρόπος έκφρασης συναισθημάτων και ζωής. Όταν πήρα το εισιτήριο για το boot camp άφησα τον ενθουσιασμό μου να με καταβάλει και να ξεχάσω την κούραση και την ταλαιπωρία της ημέρας” μας είπε ο Daniel.

DAN 1

 

 

 

DAN 2

 

 

 

 

Αφήστε με, όμως, να σας τον παρουσιάσω όπως εγώ ξέρω – μιας και υπήρξα συμμαθήτρια του και παντοτινή του φίλη - και θυμάμαι από τα μαθητικά μας χρόνια, καθώς μεγαλώσαμε μαζί.

Ο Daniel (που για μένα θα παραμείνει πάντα Dan) είναι από το Κισινάου την πρωτεύουσα της Μολδαβίας. Πρωτευουσιάνος το αγόρι μας! Ήρθε σε ηλικία 7 ετών στην πόλη μας και από τότε είναι κάτοικος Χαϊδαρίου. Πήγαινε στο 8ο δημοτικό Χαϊδαρίου, στη συνέχεια στο 6ο γυμνάσιο Χαϊδαρίου και τελείωσε τη μαθητική του θητεία στο 3ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου. Από μικρός ήταν δραστήριος και ταλαντούχος. Ή, θα τον έβλεπες με μία μπάλα στο χέρι ή, να φοράει ακουστικά και να χορεύει στους ρυθμούς των τραγουδιών. Λάτρευε και λατρεύει όλα τα ήδη αθλητισμού. Στο γυμνάσιο είχε συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό mountains cross και είχε πάρει την πρώτη θέση με διαφορά 1,5 λεπτό από τον δεύτερο διαγωνιζόμενο. Μάλιστα είχε βραβευθεί για την κατάκτηση του από τον τότε Δήμαρχο Χαϊδαρίου.

Στα 19 του δίδασκε ως καθηγητής σε σχολή χορού, χωρίς να έχει πάρει καν κάποιο πτυχίο πάνω στο είδος. Καταλαβαίνετε για τι ταλέντο μιλάμε και να συμπληρώσω πως είναι αυτοδίδακτος!

 

 

 

 

DAN 8

 

 

 

 

DAN 9

 

 

 

 

Το αγόρι αυτό είναι πραγματικά σαν άρωμα και μάλιστα… συλλεκτικό.

Εργάζεται ως χορευτής στα μεγαλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, αλλά δεν σταματάει εκεί, σας έχω κι άλλα. Έχει χορέψει σε βίντεο κλιπ γνωστών τραγουδιστών (Onirama), ενώ παράλληλα κάνει καριέρα και στον χώρο του του μόντελνγκ.

Το 2015 είχε βρεθεί στην πασαρέλα του απόλυτου fashion show “Athens Exclusive” ως μοντέλο γνωστών σχεδιαστών, όπως και το 2017. Το 2016, συμπληρώνοντας την απαιτούμενη βαθμολογία, …περπάτησε για τον μοναδικό Roberto Cavalli στο show που διοργάνωσε στην Κύπρο με την παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής των ρούχων του, για φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν θα παραλείψω να αναφέρω και διάφορες άλλες φωτογραφίσεις που ήταν πρωταγωνιστής αναδεικνύοντας ανδρικές δημιουργίες ρούχων. 

Κορίτσια μην τον βλέπεται έτσι, είναι αγόρι για σπίτι και... όποια τον αναζητήσει μέσα στο καλοκαίρι, θα τον βρει στην Κύπρο, όπου και θα βρίσκεται για σχεδόν 2 μήνες κάνοντας χορευτική περιοδεία.

Με αυτά και με εκείνα παρασύρθηκα και εγώ και ξέχασα να σας αναφέρω πως έχει τρομερό χιούμορ, εκτός από χάρμα οφθαλμού παρουσιαστικό. Στόχος του είναι να εξασφαλίσει τόσο σ' εκείνον όσο και στη μητέρα του ένα αξιοπρεπές μέλλον και να την έχει δίπλα του, καθώς είναι το στήριγμα του. 

 

 

DAN 10

 

 

 

 

DAN 11

 

 

 

 

“Δεν μου αρέσει να ονειρεύομαι γιατί, δεν μου αρέσει να απογοητεύομαι”. Ρεαλιστής από τα μικράτα του ο Daniel, όπως θα τον θυμόσαστε και εσείς και εμείς απ' τα ένδοξα του χρόνια στο 6ο Γυμνάσιο και 3ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου.

DAN 12

 

 

 

 

DAN 3

 

 

 

 

DAN 4

 

 

 

DAN 5

 

 

 

DAN 6

 

 

 

DAN 7

 

 

 

DAN 13