«ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ» Ο ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ!

 

XRD

 

 

Μια ακόμη πολύ ηχηρή προσθήκη και υπέρ του δέοντος ουσιαστική σε τοπικό - αυτοδιοικητικό πλαίσιο για την παράταξη του Υποψηφίου Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού «Χαϊδάρι Ξανά» ενόψει των εκλογών του Μαϊου. Μία υποψηφιότητα που αποδεικνύει ότι στον συνδυασμό του Βαγγέλη Ντηνιακού (δεξιά στην κεντρική φώτο) δημιουργείται η σύνθεση απόψεων, τάσεων, συγκλίσεων, με μοναδικό στόχο το καλό της πόλης.
Με δήλωση του, ο πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου κ. Μάριος Χριστόπουλος (φώτο αριστερά), ένα από τα δραστήρια μέλη της νέας γενιάς της πόλης μας που έχουν μπει μπροστά, ανακοίνωσε την απόφαση του να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Χαϊδάρι Ξανά» του Βαγγέλη Ντηνιακού.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Χριστόπουλος επεσήμανε: Συμπολίτες και συμπολίτισσες, το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο γίνομαι δέκτης μηνυμάτων, αλλά κυρίως προτροπών να τολμήσω και να βγω μπροστά για να συμβάλλω στην ανανέωση του αυτοδιοικητικού γίγνεσθαι της πόλης μας. Στην μέχρι σήμερα διαδρομή μου, δεν δίστασα ούτε στιγμή να αγωνιστώ για τις αξίες και τα πιστεύω μου, δεν φοβήθηκα να διεκδικήσω την συμμετοχή της νέας γενιάς στα κοινά.
Στην κρίσιμη καμπή προς την οργανωτική ανασυγκρότηση του Δήμου μας επέλεξα ως νέος άνθρωπος μακριά από προσωπικές στρατηγικές να ασχοληθώ με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης για να χτίσουμε όλοι μαζί ένα σύγχρονο Δήμο για τους συμπολίτες μας που βιώνουν μια σκληρή καθημερινότητα.
Στις 26 Μαΐου ζητώ να στηρίξεις την προσπάθεια μου, την προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου για μια ανοιχτή τοπική κοινωνία σε όλους τους πολίτες με ζωντάνια, παλμό και ενέργεια χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Στις 26 Μαΐου με «μπροστάρη» την νέα γενιά προχωράμε αποφασιστικά στην οριστική απαλλαγή του τόπου από την όπως αποδείχτηκε "κάλπικη" ελπίδα που έσπερνε επί χρόνια η σημερινή Δημοτική αρχή Σελέκου.
Για τους λόγους αυτούς συστρατεύομαι στο πλευρό του ανεξάρτητου συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ντηνιακό - που 5 χρόνια τώρα απέδειξε ότι δουλεύει σκληρά και με όραμα για το καλό της πόλης μας - γιατί πάνω από όλα, το κόμμα μας είναι ο τόπος μας, είναι το Χαϊδάρι μας”.

 

 

LEMOK