ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΕΒΟΛΗΣ

 

 

FRONT

 

 

 

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π. ΖΕΒΟΛΗΣ

 

ΧΗΜΙΚΟΣ MSc – Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής ΕΚΠΑ

 

Ο Βαγγέλης Ζεβόλης γεννήθηκε το 1989. Μεγάλωσε και κατοικεί στο Χαϊδάρι στη συνοικία «Κουνέλια». Γονείς του είναι ο Πέτρος Ζεβόλης, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου, επί σειρά ετών Δ/ντης στο 1ο ΕΠΑ.Λ Χαϊδαρίου και η Φανή Κουτσιλιέρη οικονομολόγος, εν ενεργεία εκπαιδευτικός στο 1ο ΕΠΑ.Λ Χαϊδαρίου. Αποφοίτησε το 2007 από το 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έκανε την πρακτική του άσκηση στο Εργαστήριο Χημικής Μετρολογίας του Γενικού Χημείου του Κράτους.

 

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master of Science) με τίτλο «Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία» από το τμήμα Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Είναι υποψήφιος διδάκτωρ Φυσιολογίας με ενεργή ερευνητική δραστηριότητα. Επιστημονικές εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχουν παρουσιαστεί σε εθνικά και διεθνή συνέδρια.

 

Ταυτόχρονα με τις σπουδές του ανέπτυξε έντονη κοινωνικοπολιτική δράση. Διατέλεσε μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ως εκπρόσωπος των φοιτητών του τμήματος Χημείας.

 

Είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Χαϊδαρίου ως εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά».

 

Επειδή πιστεύει στην συμβολή του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης για την επίλυση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση, διδάσκει στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου, από την έναρξη του θεσμού μέχρι σήμερα, βοηθώντας στην εξασφάλιση ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση για όλα τα παιδιά του Δήμου μας.

 

 

 

DOMOKYR