…ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΑΒΛΗΣ

 

 

KOUTSARX

 

 

 

 

…Φωτιά έχει πάρει το διαδίκτυο με τα νέα ταλέντα που… ανατέλλουν στο νέο ποδοσφαιρικό είδος, το κ@λ@ποδόσφαιρο, κάνοντας τσαλίμια με το χαρτί υγείας, σε σημείο, που ο παράγοντας της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού, κ. Παναγιώτης Κουτσαβλής (στη κεντρική φώτο με επίσημη ένδυση), δεν άντεξε και… ξέσπασε, στον διαδικτυακό του λογαριασμό.

Έχοντας δει τόσο τόπι από την γωνιά του εκεί ψηλά στο ΔΑΚ Κορυδαλλού (και άρα γνωρίζοντας καλά το άθλημα, αναγνωρίζοντας δηλαδή μια μπάλα από βόμβα), ο Παναγιώτης Κουτσαβλής, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε αυτή τη νέα μόδα: «παρακολουθώ τα βιντεάκια με τα χαρτιά υγείας... είστε και ορισμένοι ξύλινοι που σας βλέπουμε live και γελάνε τα τσιμέντα… που κάνετε κοντρόλ στα 3 μέτρα και τολμάτε να κάνετε και γκελάκια με χαρτιά υγείας... έλα... ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ....»!

Με το ίδιο χαλαρό ύφος, που τον ξεχωρίζει, σε τηλεφωνική επικοινωνία μας, ο Παναγιώτης Κουτσαβλής, μας είπε: «Καλή δύναμη σε όλες και όλους. Και ξέρετε, μένουμε σπίτι».

Και μετά από αυτό, ο Παναγιώτης Κουτσαβλής και οι άλλοι γνωστοί (Πρέκας, Δράγαζης, Ποτηριάδης, κτλ) από τον χώρο του Κορυδαλλιώτικου ποδοσφαίρου, το έριξαν στην ποιοτική ελληνική μουσική μέσω FB!

 

 

AGFA