ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ “ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ”

ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΑΒΛΗ!

 

korkouts

 

 

 

Δεν είναι ένα απλό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά το… TOP αθλητικό – ποδοσφαιρικό στέκι της πόλης του Κορυδαλλού (και ίσως όλης της πειραϊκής περιφέρειας), το κυλικείο του γνωστού συμπολίτη μας Παναγιώτη Κουτσαβλή, στο ΔΑΚ Κορυδαλλού, έδρα την οποία χρησιμοποιούν, επτά (7) ποδοσφαιρικοί σύλλογοι (ζωή να ‘χουν)!

Κανονικό ποδοσφαιρικό… “Στρατηγείο”, δηλαδή, όπου επί καθημερινής βάσης, θα περάσουν απαραιτήτως όλοι, για έναν καφέ, μια κουβέντα, κτλ.

Σε άλλες εποχές και εάν είμασταν τίποτα «καχύποπτοι» ή,… «σεναριολόγοι», ίσως να παρομοιαζόταν με… Παράγκα, αλλά μακριά αυτά, από όλους εμάς…

Χωρατό, το προηγούμενο, για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε, γιατί το εν λόγω στέκι του φίλτατου, Παναγιώτη Κουτσαβλή, είναι αγαπημένο σε όλους, μιας και αποτελεί, κάτι παραπάνω από «Στρατηγείο», μάλλον έναν ποδοσφαιρικό… ΟΗΕ, όπου ανθίζουν και συμπλέουν τα πάντα, στο πλέον πολιτισμένο περιβάλλον!

Και για να έρθουμε στα πρόσφατα, πολύς ο κόσμος που πέρασε χθες το απόγευμα Παρασκευής 29 Απριλίου 2022 από το κατάστημα του φίλου Παναγιώτη, για έναν καφέ και μπόλικη κουβέντα, που ειδικά τέτοια εποχή, περιλάμβανε απόψεις και διαπιστώσεις (… και προβλέψεις), όχι μόνο για τα πειραϊκά ποδοσφαιρικά μπαράζ, αλλά όλων των εθνικών κατηγοριών (ξεκινούν οσονούπω / μόλις εκδικαστούν όλες οι ενστάσεις δηλαδή. Συνηθίζονται κάθε Μάϊο στην Ελλάδα), ενώ πέρα από όλες τις αγάπες του, ο Παναγιώτης Κουτσαβλής, αναφέρθηκε και σε μια από τις τελευταίες… συμπάθειες του (στην SL2), την περίφημη ΑΣΑ. ΑΣΑ για όποιους δεν γνωρίζουν… η ιστορική Αναγέννηση Καρδίτσας!

Παρακάτω, παραθέτουμε ενδεικτικά, δύο (2) φωτογραφικά στιγμιότυπα, από το απόγευμα της Παρασκευής 29 Απριλίου 2022, και το πέρασμα φίλων και γνωστών από το κυλικείο του Παναγιώτη Κουτσαβλή!

 

 

AGFA

 

 

 

C1

Από αριστερά, ο ευγενής Τέλης Λύρας από την μεγάλη και ιστορική ποδοσφαιρική οικογένεια του Ερμή Κορυδαλλού, ο Παναγιώτης Κουτσαβλής και ο διαχρονικός, ιστορικός παράγοντας της Προοδευτικής, Γρηγόρης Δράγαζης (δεν είναι βλοσυρός, αγουροξυπνημένος ήταν και περίμενε να πιει τον καφέ του).

 

 

C2

Από αριστερά, ο Πρόεδρος της Αστυπάλαιας και βετεράνος πορτιέρο της Προοδευτικής, Νικήτας Νικολάκης, ο προπονητής της Αστυπάλαιας, Ανδρέας Μπαρμπολούτσι (επ’ ευκαιρία θυμηθήκαμε ιστορίες για το ποδοσφαιρικό πέρασμα του από Αιγάλεω, Ιωνικό, Καλλιθέα), ο Παναγιώτης Κουτσαβλής, ο έμπειρος παράγοντας (νυν Γεν. Γραμματέας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα) Λάκης – Ναπολέων - Δάκουρας (γνωστός από την διοικητική ενασχόληση του με Αετό Κορυδαλλού, κτλ.) και ο Γρηγόρης Δράγαζης (… είχε λάβει τις απαραίτητες δόσεις καφεϊνης)

 

 

AGFA