ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ

 

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

XILLA

 

 

Ο Χαϊδαριώτης Οδοντίατρος Γιάννης Τελεμές, είναι από το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, ο νέος Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Αχιλλέα Χαϊδαρίου, καθώς διαδέχθηκε στον προεδρικό θώκο τον Γιώργο Μπίσδα, ο οποίος είχε αναλάβει την Προεδρία τον Αύγουστο του 2020.

Ο Γιάννης Τελεμές είναι ο 4ος Πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου, καθώς εκτός του Γιώργου Μπίσδα, έχουν προηγηθεί η Καλλιόπη Οικονόμου και ο Νίκος Μαθιουδάκης.

Την θέση στο πόστο Γενικού Γραμματέα - που έως τώρα κατείχε ο νέος Πρόεδρος - κατέλαβε ο Λουκάς Καραστατήρης, έως τώρα μέλος του ΔΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις (3) διοικητικοί παράγοντες, που αναφέρουμε παραπάνω, έχουν ενεργή και αξιοσημείωτη ενασχόληση στα δρώμενα του Χαϊδαρίου.

Ο νέος Πρόεδρος Γιάννης Τελεμές, που γεννήθηκε στην Κορώνη Μεσσηνίας το 1958, ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» (υπ. Δήμαρχος Θοδωρής Σπηλιόπουλος) το 2019, ενώ ο απερχόμενος Πρόεδρος Γιώργος Μπίσδας – γεννημένος το 1976 στο Χαϊδάρι - ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά» (Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός).

Ο νέος Γενικός Γραμματέας της ομάδας, Λουκάς Καραστατήρης (με καταγωγή από τη Μονεμβασιά Λακωνίας) που έχει γεννηθεί το 1971, είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης μας και από τις 16 Μαρτίου 2021, έχει αναλάβει την Προεδρία της ΔΗΜ Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου.

Σε σχετικό μήνυμα, που ανήρτησε ο σύλλογος, τονίζεται μεταξύ άλλων:

«…Ευχαριστούμε τον απερχόμενο Πρόεδρο για όσα έκανε (και ξέρουμε ότι θα συνεχίσει να κάνει) για την ομάδα μας, και του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στις νέες και απαιτητικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις…».

 

 

YESSNEW