ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΜΑΥΡΙΚΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΕ ΔΑΦΝΗ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ARXDAFSM

 

 

Αλλαγή σελίδας στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Δάφνη Δάσους Χαϊδαρίου ενόψει της νέας σεζόν 2022-2023, όπου η ομάδα της πόλης μας λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Είχε προηγηθεί πριν λίγα 24ωρα, η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μαυρίκο (δεξιά στην κεντρική φώτο) και σήμερα Σάββατο 9 Ιουλίου 2022, ο σύλλογος ανακοίνωσε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας με τον Περιστεριώτη προπονητή, Παύλο Σταυρόπουλο (αριστερά στην κεντρική φώτο).

Ο πολύπειρος Δημήτρης Μαυρίκος, είχε αναλάβει για πρώτη φορά το Δάσος Χαϊδαρίου το καλοκαίρι του 2017, διαδεχόμενος τον Σωτήρη Θεοδώρου (είχε καθίσει στον πάγκο την σεζόν 2016-2017), και συνεργάστηκε με την ομάδα της πόλης μας, για δύο (2) σερί σεζόν, 2017-2018 και 2018-2019.

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, την θέση του Μαυρίκου στον πάγκο της ΑΕ Δάφνη Δάσους, πήρε ο Γιάννης Μπαϊρακταρίδης, ενώ το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 19 Αυγούστου 2021, είχαμε την ίδια αλλαγή, με τον Μαυρίκο, αυτή την φορά, να αντικαθιστά στον Μπαϊρακταρίδη.

Έτσι, λοιπόν, μετά από ένα (1) χρόνο περίπου, ο Δημήτρης Μαυρίκος είναι παρελθόν και νέος προπονητής τέθηκε ο Παύλος Σταυρόπουλος.

Ο Παύλος Σταυρόπουλος, που υπήρξε ποδοσφαιριστής της Ανθούπολης, ξεκίνησε την προπονητική στον Ερμή Κορυδαλλού, μετά πήγε στην Κύπρο και εργάστηκε στις ακαδημίες του Απόλλωνα Λεμεσού (ηλικίες Κ-17 και Κ-19).

Με τον επαναπατρισμό του στην Ελλάδα, εργάστηκε με την ένταξη των παιδιών της Κ-18 της Χαλκηδόνας στην ομάδα της Άνω Νεάπολης στην Γ ΕΠΣΠ.

Στην σύντομη δήλωση του, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Σταυρόπουλος, επεσήμανε:

«Στόχος μου είναι να δημιουργώ ομάδες με νεαρά παιδιά που θα μαθαίνουν και θα παρουσιάζουν όμορφο θέαμα παίζοντας σωστό και ορθολογικό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη του κ. Θεοδώρου, με κέρδισε το πλάνο και τα σχέδια που έχει για την ομάδα.

Εύχομαι να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες της Διοίκησης. Το γήπεδο θα είναι καθρέφτης της δουλειάς μας».

 

 

RMAK