ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ (έστω και προσωρινά, αύριο ολοκληρώνεται η αγωνιστική), έπειτα από 4 αγωνιστικές είναι η ομάδα του Δάσους Χαϊδαρίου, η οποία είναι μάλιστα και αήττητη (έχει 3 νίκες – μία ισοπαλία), ενώ κατέχει ένα ακόμη ρεκόρ μέχρι σήμερα το βράδυ, καθώς έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (12 γκολ υπέρ και 4 κατά).
Σήμερα το απόγευμα το Δάσος Χαϊδαρίου ήταν πεντάστερο! Διέλυσε εντός έδρας με το επιβλητικό 5-1 των ΑΟ Κωφών, ενώ το σκορ θα μπορούσε να πάρει υπερβολικές διαστάσεις… καθώς η ομάδα του Γιώργου Κιούρκου έχασε πλήθος ευκαιριών.
Στο 10 δευτερόλεπτο ο Δήμας πέτυχε ίσως ένα από τα πιο γρήγορα γκολ της Αθήνας (1-0), ενώ στο 50΄ ο Σακαρτζής έκανε το 2-0. Το 2-1 έγινε στο 55΄ και ο Χαλιλάϊ στο 60΄πέτυχε το 3-1. Στο 71΄ ο Μαράκος (κεντρική φώτο) σημείωσε το 4-1 και ο Χάρης Γωγιός στο 76΄ έγραψε το τελικό 5-1.
ΔΑΣΟΣ: Καμακάρης, Ανδριόπουλος, Παπαναστάσης Δ. (63΄ Σαφράς), Λέζος, Κωστάκος, Γεωργακόπουλος, Δήμας, Σακαρτζής, Χαλιλάϊ (67΄ Γωγιός), Αποστολάκης (68΄ Μαράκος), Παπαναστάσης Κ.