MY CAFÉ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΑΦΝΗΣ – ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ…

 

m4arx

 

 

Το MY CAFÉ είναι ο χορηγός της ομάδας παλαιμάχων Δάφνης – Δάσους Χαϊδαρίου. Μία νέα επιχείρηση, η οποία όχι μόνο ειδικεύεται στην αθλητική… διασκέδαση, αλλά παράλληλα βρίσκεται δίπλα στα αθλητικά δρώμενα και ενισχύει το κοινωνικό φαινόμενο που λέγεται αθλητισμός.
Το νεότευκτο MY CAFÉ έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο αθλητικό στέκι του Κορυδαλλού αλλά και όλων των όμορων δήμων μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που έχει ανοίξει τις… θύρες του, μόλις λίγα μέτρα από την Πλατεία Ελευθερίας (Δ. Διαμαντίδη 5 – αρχές Δημητρακοπούλου)!
Ένας εντυπωσιακός χώρος, που εκπλήσσει ευχάριστα με την καλαισθησία του, τις ανέσεις του και τις παροχές του. Ένας χώρος που προτιμούν πολλοί και πολλές και ειδικά όσοι προέρχονται από τον αθλητικό χώρο!

 

m5

 

m1

 

 

m11

 

 

m2

 

m6


Το MY CAFÉ είναι ένα σύγχρονο καφέ, ένας πραγματικός αθλητικός… ναός του ποδοσφαίρου, αλλά και όλου του φάσματος του αθλητισμού. Με 16 μεγάλες οθόνες, με τεράστιους προτζέκτορες, με δωρεάν χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, με έναν κατάλογο όπου εμπεριέχει όλα τα είδη καφέ, ροφήματα, σνακς, μπύρες, μπέργκερ, ποτά, κοκτέϊλ, πίτσες κ.α., το MY CAFÉ μας κάνει να νιώθουμε ότι έχουμε το… καλύτερο εισιτήριο διαρκείας στο καλύτερο στάδιο! Από νωρίς το πρωί, έως αργά το βράδυ, δίνουμε ραντεβού στο MY CAFÉ κάθε μέρα, για να απολαμβάνουμε τα αθλητικά γεγονότα όπως μας αρμόζει!

 

m12

 

m10

 

 

m13

 

m7

 

m3

 

m8

 

m9

 

 

m2

 

m5 

 

 


 MY CAFÉ: Δ. Διαμαντίδη 5 – αρχές Δημητρακοπούλου (Πλ. Ελευθερίας) Κορυδαλλός, 210 4960072.