ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΣΑΚΑΡΤΖΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

 

 

 

Παρελθόν από το Δάσος Χαϊδαρίου αποτελούν ο Φώτης Σακαρτζής και τα αδέλφια Διονύσης και Κώστας Παπαναστάσης. Και οι τρεις παίκτες οι οποίοι είχαν γεμάτη χρονιά με την ομάδα της πόλης μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ επέστρεψαν αρχικά στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, όπου και ανήκουν, προκειμένου να παρθεί απόφαση σχετικά με το επόμενο βήμα της καριέρας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φώτης Σακαρτζής και ο Διονύσης Παπαναστάσης θα επιλέξουν την επόμενη ομάδα τους όπου θα δοθούν εκ νέου για ένα χρόνο ως δανεικοί, ενώ ο 18χρονος Κώστας Παπαναστάσης θα λάβει μέρος κανονικά στην προετοιμασία του Θριάμβου Χαϊδαρίου ενόψει του πρωταθλήματος της Α΄ Αθήνας και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα.
Ο Κώστας Παπαναστάσης (δεξιά φώτο), που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Γ΄ ΕΠΣΑ με το Δάσος σε 24 παιχνίδια και πέτυχε 3 γκολ.
Ο 20χρονος Φώτης Σακαρτζής (φώτο αριστερά), που αγωνίζεται τόσο στο κέντρο, όσο και στην επίθεση, αγωνίστηκε με το Δάσος σε 25 αγώνες και σημείωσε 6 γκολ, ενώ την σεζόν 2014-2015 ήταν στον Θρίαμβο και στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ όπου είχε μία (1) συμμετοχή. Πιο πριν, την περίοδο 2013-2014 ήταν και πάλι στο Δάσος Χαϊδαρίου και το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου είχε 25 συμμετοχές και 2 γκολ.
Τέλος, ο 20χρονος δυναμικός αριστερός μπακ – χαφ Διονύσης Παπαναστάσης (μεσαία φώτο), φέτος (2015-2016) με το Δάσος είχε 19 συμμετοχές, την περασμένη σεζόν (2014-2015) είχε 23 συμμετοχές, ενώ την περίοδο 2013-2014 ήταν στον Θρίαμβο και στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, όπου είχε μία (1) συμμετοχή.