ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Ικανοποίηση παρά την ήττα επικρατεί στο Δάσος Χαϊδαρίου. Η νεανική ομάδα της πόλης μας, με πάρα πολλές απουσίες, έχασε σήμερα το μεσημέρι Κυριακής στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων από τον Χαλκηδονικό με 3-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Ήταν η καλύτερη εμφάνιση των παικτών του Σωτήρη Θεοδώρου, οι οποίοι μάλιστα ήταν μπροστά στο σκορ για 56΄ (τότε δέχθηκαν την ισοφάριση) και δέχθηκαν τα δύο γκολ που τους κόστισαν την ήττα στο τελευταίο δεκάλεπτο της συνάντησης.
Στο 16΄ ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, που πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού, πέτυχε το 0-1, σημειώνοντας το πρώτο γκολ του Δάσους Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς ο 17χρονος παίκτης είχε νιώσει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο λίγο πιο πριν και πάνω στον ενθουσιασμό του πανηγυρισμού κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε (στην θέση του μπήκε ο ταλαντούχος νεαρός Φάνης Δαρδανός, που και αυτός προερχόταν από τραυματισμό).
Οι παίκτες του Δάσους συνέχισαν να ελέγχουν τον αγώνα, αλλά στην επανάληψη και οι γηπεδούχοι μπήκαν λίγο πιο δυνατά. Στο 56΄ έγινε το 1-1 και ο Χαλκηδονικός συνέχισε να πιέζει ακόμη περισσότερο. Οι νεαροί επί το πλείστον ποδοσφαιριστές του Δάσους, μάλλον λόγω απειρίας, οπισθοχώρησαν μερικά μέτρα, έδωσαν χώρο στους παίκτες του Χαλκηδονικού και οι γηπεδούχοι το επωφελήθηκαν πετυχαίνοντας τα γκολ της νίκης στο 83΄ και στο 89΄.
ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Θεμιστοκλέους, Κιουρτσής, Μπούλης, Γωγιός Δ., Παυλίδης, Γωγιός Χ. (58΄ Θεοχαρίδης), Σαφράς, Στρατικόπουλος, Χαλιλάϊ, Κωνσταντόπουλος (18΄ Δαρδανός), Κεχιμίδης.