ΠΙΣΤΗ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

Με αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί το πρωί της Κυριακής το Δάσος Χαϊδαρίου στον εντός έδρας αγώνα (ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ στις 11 το πρωί) με την πάντα υπολογίσιμη ΑΕ Ιλίου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Ο προπονητής της ομάδας κ. Σωτήρης Θεοδώρου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κρίτσαλη, που βρίσκεται στο στάδιο ανάρρωσης έπειτα από το βαρύ κρύωμα που αντιμετώπισε, τον Μπαντά, που ακολουθεί ακόμη πρόγραμμα αποθεραπείας τραυματισμού, όπως και τον Κωνσταντόπουλο, που βγήκε εκτός πλάνων την περασμένη αγωνιστική (κάκωση στον αστράγαλο), ενώ δεν προπονήθηκαν καθόλου και δεν υπολογίζονται οι Καράμπελας, Αποστολάκης, οι οποίοι είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Μπροστά σε αυτά τα προβλήματα ο Θεοδώρου θα στηριχθεί σε όσους νεαρούς παίκτες έχει στην διάθεση του, καθώς αναμένεται να επιστρατευθεί και πάλι ο νεαρός Φάνης Δαρδανός, ο οποίος παρότι δεν είναι 100% έτοιμος (προέρχεται από τραυματισμό), θα είναι σίγουρα στην αποστολή όπως έγινε και την περασμένη εβδομάδα, όπου όταν τραυματίστηκε ο Κωνσταντόπουλος στο 20΄ στον αγώνα με τον Χαλκηδονικό, ο ταλαντούχος παίκτης μπήκε αλλαγή και έδωσε λύση.
Στην αποστολή αναμένεται να είναι και ο νεαρός μέσος Γιάννης Λαδάς, ο οποίος εργάζεται το μεσημέρι της Κυριακής και προλαβαίνει να δώσει το παρών.
Όσο αφορά την ενδεκάδα και τα σχήματα που δοκίμασε ο Θεοδώρου όλη την εβδομάδα, βάση όσων αναφέραμε παραπάνω, το βασικό σχήμα αποτελεί ένα μικρό μυστήριο, καθώς σίγουροι πρέπει να θεωρούνται ο τερματοφύλακας Θεμιστοκλέους, οι ακραίοι μπακ – χαφ Κιουρτσής, Μπούλης, ο ικανότατος Στέφανος Σαφράς (φώτο) στην μεσοπεπιθετική γραμμή, ο Θεοχαρίδης στην μεσαία γραμμή, ενώ μια θέση διεκδικούν οι Χεμικίδης και Λαδάς (εν τέλει μπορεί να χωρέσουν και οι δύο σχήμα). Από εκεί και πέρα, όλα θα φανούν στο γήπεδο.
Όσο αφορά τον αγώνα απέναντι στην ΑΕ Ιλίου, η νεανική ομάδα της πόλης μας, μπορεί να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και να είναι χωρίς βαθμό έπειτα από 5 αγωνιστικές, αλλά η καλή εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής παρά την εκτός έδρας ήττα από τον Χαλκηδονικό (3-1), δείχνει ότι το Δάσος μπορεί και προσπαθεί για το καλύτερο. Είπαμε, παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτών, στοιχείο που δεν δημιουργεί άγχος στην ομάδα, θα έρθουν και καλύτερες εμφανίσεις, και αποτελέσματα, και βαθμοί. Κανείς παίκτης δεν θέλει να χάνει και είναι σίγουρο ότι αγώνα με αγώνα το ρόστερ του Δάσους «χτίζεται» και «ψήνεται».
Με πίστη λοιπόν το Δάσος υποδέχεται την ΑΕ Ιλίου και θα παλέψει για το καλύτερο.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ρούσσος με βοηθούς τους Μαλανδράκη και Μεζίνη.