ΜΕ ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΙΜΟ

 

 

 

Με τον Λεωνίδα Παυλίδη (φώτο) στην 18άδα θα ενισχυθεί το Δάσος Χαϊδαρίου στον αυριανό πολύ δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον ισχυρό Αίμο Πετρούπολης για την 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Ο 23χρονος πολυσύνθετος αμυντικός, που την περασμένη εβδομάδα δεν αγωνίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕ Περιστερίου (ήττα 2-1 στο 91΄ για το Δάσος) για επαγγελματικούς λόγους, έχει τεθεί στην διάθεση του προπονητή του Σωτήρη Θεοδώρου και θα βοηθήσει την ομάδα του απέναντι στον σύλλογο της Πετρούπολης.
Αντίθετα με τον Παυλίδη, ο προπονητής του Δάσους δεν υπολογίζει τους Αποστολάκη, Λαδά Γ. (απουσιάζουν για επαγγελματικούς λόγους), όπως και τον περσινό πρώτο σκόρερ, τον Χαλιλάϊ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν μετέχει στις υποχρεώσεις του σωματείου.
Όσο αφορά την ενδεκάδα, ο Θεοδώρου δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές (ίσως σε καμία εκτός του Παυλίδη, που μάλλον θα προτιμηθεί για το βασικό σχήμα), καθώς οι παίκτες του το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι… ρολάρουν σε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, η απόδοση τους ανεβαίνει και αυτό που λείπει είναι μόνο τα θετικά αποτελέσματα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Θεμιστοκλέους, στα άκρα της άμυνας οι Κιουρκτσής και Μπούλης, στο κέντρο της άμυνας ο Παυλίδης, με έναν εκ των Δ. Γωγιό ή, Κρύτσαλη, πιο πίσω στα χαφ θα είναι όπως όλα δείχνουν οι Γωγιός Χ., Θεοχαρίδης, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις στα χαφ και την επίθεση θα είναι οι Μπαντάς, Δαρδανός Φ., Σαφράς, Στρατικόπουλος.
Όπως το Δάσος, έτσι και ο Αίμος Πετρούπολης, έχουν κοινό στοιχείο, ότι προέρχονται και οι δύο ομάδες από 3 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη. Το Δάσος έχει 2 ήττες και μία (1) ισοπαλία, ενώ ο Αίμος Πετρούπολης, που βρίσκεται στο κόλπο για την άνοδο, έχει 2 ισοπαλίες και μία (1) ήττα.
Έπειτα από 9 αγωνιστικές το Δάσος είναι στην 13η θέση με 4 βαθμούς έχοντας μία (1) νίκη, μία (1) ισοπαλία, 7 ήττες και τέρματα 3-20, ενώ ο Αίμος Πετρούπολης είναι 3ος με 20 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, μία (1) ήττα και τέρματα 25-13.
Το παιχνίδι θα γίνει αύριο πρωί Κυριακής στις 11 στο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ με διαιτητή τον Βλατάκη και επόπτες τους Μαρούλη, Αθανασόπουλο.