ΧΩΡΙΣ ΔΑΡΔΑΝΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της φορμαρισμένης Νέας Ζωής Μεταμόρφωσης δίνει αύριο το πρωί (στις 11) το Δάσος Χαϊδαρίου για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για την ομάδα της πόλης μας – ακολουθεί η διακοπή για τις γιορτές – ο προπονητής του συλλόγου κ. Σωτήρης Θεοδώρου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Φάνη Δαρδανό (φώτο). Ο 16χρονος εξελίξιμος παίκτης δεν προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα και δεν θα είναι στα πλάνα του τεχνικού του. Ο Φάνης Δαρδανός είναι από τις βασικές μονάδες του Δάσους την φετινή σεζόν, καθώς έως τώρα έχει 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο (έχει σημειώσει και ένα γκολ στο κύπελλο). Αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του έμπειρου πορτιέρο Θωμά Θεμιστοκλέους, που και αυτός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ακολούθησε το πρόγραμμα, αλλά έκανε ατομικές προπονήσεις και ήταν σε επαφή με το τεχνικό τιμ. Ίσως ξεκινήσει ο Καλαμπούκας και ο Θεμιστοκλέους καθίσει στον πάγκο, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα αποφασίσει ο Θεοδώρου. Από εκεί και πέρα όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας και στόχος είναι μία τουλάχιστον καλή εμφάνιση, όπου το Δάσος θα προσπαθήσει να αποσπάσει ότι καλύτερο, απέναντι σε μία ισχυρή αντίπαλο, η οποία διατηρεί αήττητο εδώ και 6 αγωνιστικές.
Να σημειώσουμε ότι το Δάσος Χαϊδαρίου συνάντησε και πέρυσι την σεζόν 2015-2016 τη Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης, όπου η ομάδα της πόλης μας είχε θετικό πρόσημο και στα δύο παιχνίδια, καθώς απέσπασε μία ισοπαλία και πέτυχε μία νίκη. Για την ιστορία, πέρυσι την 1η αγωνιστική (2ος όμιλος Γ΄ ΕΠΣΑ - 4/10/15) το Δάσος Χαϊδαρίου είχε πάρει εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με γκολ του Χαλιλάϊ, ενώ στον β΄ γύρο η ομάδα της πόλης μας είχε κερδίσει εντός έδρας την 14η αγωνιστική (16/1/16) 2-1 με γκολ των Χαλιλαϊ και Σακαρτζή.
Την φετινή σεζόν στον 3ο όμιλο και έπειτα από 10 αγωνιστικές, το Δάσος είναι στην 13η θέση με 4 βαθμούς έχοντας μία (1) νίκη, μία (1) ισοπαλία, 8 ήττες και τέρματα 4-25, ενώ η Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης είναι στην 5η θέση με 18 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 20-10.