ΒΑΡΙΑ Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Βαριά η πρωταπριλιά για το νεανικό και με πολλές ελλείψεις Δάσος Χαϊδαρίου, το οποίο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ ηττήθηκε εντός έδρας με 5-0 από την ΑΕ Περιστερίου. Σε ένα παιχνίδι πάρα πολύ ανοικτό και από τις δύο ομάδες, όπου οι παίκτες του Δάσους παρά τον ενθουσιασμό, δεν απέφυγαν τα προσωπικά λάθη – τα οποία και πλήρωσαν – η ΑΕ Περιστερίου βρέθηκε να προηγείται πολύ νωρίς (στο 23΄) με 0-2 και να κλείνει το ημίχρονο με 0-3. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα και «γράφτηκε» το τελικό και βαρύ 0-5 εις βάρος του Δάσους, που στο 0-4 είχε δοκάρι με τον Χεκιμίδη (φώτο).
Ήταν η 9η φετινή εντός έδρας ήττα του Δάσους Χαϊδαρίου σε 11 παιχνίδια (εντός έδρας έχει ακόμη, μία –1- νίκη και μία –1- ισοπαλία, / συνολικά εντός έδρας τέρματα 6-38), όπου στις 6 από τις 9 ήττες, έχει δεχθεί 5 γκολ, και μάλιστα το 0-5 έχει σημειωθεί 3 φορές (άλλες 3 έχει χάσει με 1-5). Η νεανική ομάδα του Δάσους έχει καλύτερο στατιστικό στους εκτός έδρας αγώνες της, καθώς σε 11 αγώνες έχει 3 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 7 ήττες και τέρματα 11-18.
Έπειτα από 22 αγώνες (δεν έχει ολοκληρωθεί όλη η αγωνιστική) το Δάσος Χαϊδαρίου είναι στην 12η θέση με 14 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 16 ήττες και τέρματα 17-56.
ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Καμακάρης, Μπούλης, Σπανέλης (70΄ Κουκουλάς), Γωγιός Δ., Κρίτσαλης, Θεοχαρίδης, Γωγιός Χ., Στάθης, Δαρδανός, Κιρκόπουλος (46΄ Κιουρκτσής), Χεκιμίδης.


 Την επόμενη αγωνιστική (23η) η ομάδα της πόλης μας παίζει εκτός έδρας με τον πανίσχυρο και φαβορί για την άνοδο Αίμο Πετρούπολης, από τον οποίο στον α΄ γύρο (10η αγωνιστική) στο Χαϊδάρι είχε χάσει με 1-5 (το γκολ ο Σαφράς).