ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ

 

ΤΟΥ «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» (ΜΑΡΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ)

 

MT1 arxiki

 

 

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2018 το 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ (2017-2018) του «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» (Πλατεία Αγίας Ελεούσης 3 – Αγία Βαρβάρα) του Μάρκου Θεοδωράκη, όπου διεξήχθη ο μεγάλος τελικός. Παρουσία πολλών φίλων του καταστήματος, ο Λευτέρης Μέγκουλας ήταν ο μεγάλος νικητής, καθώς επικράτησε στον τελικό με 7-1 (!) επί του Τάσου Χαιρόπουλου.
Πριν την έναρξη του αγώνα στο κεντρικό στέκι της πόλης μας βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης (στην μέση της κεντρικής φωτογραφίας), ο οποίος έβγαλε και την αναμνηστική φώτο με τους δύο φιναλίστ Λευτέρη Μέγκουλα (αριστερά στην φώτο) και Τάσο Χαιρόπουλο (δεξιά στην φώτο).
Να θυμίσουμε για την ιστορία, ότι στο 1ο Τουρνουά (2015-2016) νικητής ήταν ο Δημήτρης Παπαδοθωμάκος με φιναλίστ τον Παναγιώτης Καρδαρά, ενώ στο 2ο Τουρνουά (2016-2017) νικητής ήταν ο Στέλιος Καπετανάκης με φιναλίστ τον Νίκο Μαραγκουδάκη.
Το «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» (εννοείται και Ρακάδικο) του Μάρκου Θεοδωράκη είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πιο πολυσύχναστα στέκια της Αγίας Βαρβάρας, το οποίο είναι κοινωνικός, πολιτικός και αθλητικός πόλος έλξης για πολλές και πολλούς και όχι μόνο από την πόλη μας. Επίσης ο Μάρκος είναι γνωστός και για τους αυθεντικούς κρητικούς μεζέδες του, όπως και για όλες τις λιχουδιές που σερβίρει.
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ – αφιέρωμα από τον τελικό.


 «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» (Μάρκος Θεοδωράκης): Πλατεία Αγίας Ελεούσης 3, τηλ.: 6931 526611

 

MITARX2

 

MITARX1

 

 

 «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» (Μάρκος Θεοδωράκης): Πλατεία Αγίας Ελεούσης 3, τηλ.: 6931 526611