ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

 

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΑΒΛΙ ΣΤΟ «ΚΑΦΕ ΡΕΘΕΜΝΟΣ»!

 

 

MIXSYMV

 

 

 

Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου Αττικής (2014-2019), κ. Κωνσταντίνος Κωτσίδης, ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο 5ο Ετήσιο - Θεσμό Πρωτάθλημα Τάβλι, που διοργανώθηκε στο «ΚΑΦΕ – ΡΑΚΑΔΙΚΟ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» του Μάρκου Θεοδωράκη, στην Αγία Βαρβάρα, και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2020.

Ο 39χρονος Κώστας Κωτσίδης, με Ποντιακές και Κερκυραϊκές ρίζες καταγωγής, νίκησε στον μεγάλο τελικό τον Χαράλαμπο Αναστάγκα (με καταγωγή από την Μυτιλήνη), ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει την «ρεπετισιόν», καθώς είχε κερδίσει στην προηγούμενη διοργάνωση και συμμετείχε για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό, αποδεικνύοντας, όμως, ότι ξέρει πάρα πολύ καλά το τάβλι.

Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, που κράτησε σχεδόν μιάμισι (1,5) ώρα, όπου τελικά ο Κωτσίδης επικράτησε του Αναστάγκα.

Ο μεγάλος θριαμβευτής Κώστας Κωτσίδης, που είναι δάσκαλος στο επάγγελμα, και δραστήριος ως προσωπικότητα, από το 2014 έως το 2019 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου και παράλληλα Εντεταλμένος Σύμβουλος Νέων Προγραμμάτων, ενώ από νεαρή ηλικία συμμετείχε στα πολιτικά δρώμενα ως μέλος του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα του ΚΙΝΑΛ.

Την βράβευση του νικητή, πρώην Δημοτικού Συμβούλου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ), Κώστα Κωτσίδη, χθες το βράδυ Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2020, στο «ΚΑΦΕ – ΡΑΚΑΔΙΚΟ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» του Μάρκου Θεοδωράκη, έκανε, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και πρ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (Β΄ Αθήνας), κ. Λάμπρος Μίχος.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο διοργανωτής του Τουρνουά και ιδιοκτήτης του «ΚΑΦΕ – ΡΑΚΑΔΙΚΟ ΡΕΘΕΜΝΟΣ» κ. Μάρκος Θεοδωράκης, ο φιναλίστ κ. Χαράλαμπος Αναστάγκας, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος και ο μεγάλος νικητής, κ. Κώστας Κωτσίδης.

Τα επόμενα 24ωρα θα σας παραθέσουμε σπέσιαλ φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον τελικό.

 

 

RETHE