Η ΜΕΓΑ… «ΜΑΖΩΞΗ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ!

MAZARX

 

 

NEW ENTRY… που λένε και στο χωριό μου, εκεί στα πολύ ορεινά της Αρκαδίας (…ευρωπαϊκή Γορτυνία), το Καφέ – Ουζερί «ΜΑΖΩΞΗ», ακριβώς στο κέντρο της Αγίας Βαρβάρας, στην πλατεία Αγίας Ελεούσας.

Αλλά σίγουρα είναι… νιου έντρι; Ή, η συνέχεια μιας παράδοσης! Για την ακρίβεια, και για την ιστορία της πόλης μας, το νέο καφέ – ουζερί «ΜΑΖΩΞΗ» του συμπολίτη μας κ. Μάκη (εκ του Γεράσιμος) Πολυκανδριώτη, είναι η ιστορική συνέχεια, του αγαπημένου στεκιού - τόπου συνάντησης - του παραδοσιακού καφέ του, Θόδωρα Γεωργαντή, το οποίο μας κράτησε παρέα καμιά 20αριά χρόνια, αλλά λόγω συνταξιοδοτήσεως, πριν ολίγους μήνες, το κατάστημα άλλαξε χέρια!

Έτσι, λοιπόν, το αγαπημένο μας στέκι, η αγαπημένη μας… γωνιά στην πλατεία Αγίας Ελεούσας, ανανεώθηκε από τον Μάκη Πολυκανδριώτη, βαπτίστηκε ως «ΜΑΖΩΞΗ» - για να μπαίνουμε στο νόημα - και μας περιμένει εκεί κάθε πρωί, από τις 8, έως αργά το βράδυ, με καφεδάκι, και φυσικά για όλους τους μερακλήδες της πόλης, από νωρίς το μεσημέρι, με καλά μεζεκλίκια, με τα μπιρόνια μας, το κρασάκι μας, το τσιπουράκι μας, για να πάει καλά η μέρα μας και ν’ ανεβαίνει η ψυχολογία μας!

Στην «Μάζωξη» του Μάκη, λοιπόν, γιατί και εμείς, αλλά και ολόκληρη η πόλη μας, έχουμε ανάγκη το παραδοσιακό στέκι μας στην πλατεία Αγίας Ελεούσας!

 

* Καφέ – Ουζερί «ΜΑΖΩΞΗ»: Παν. Ελεούσης 5, Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 6936 982888

 

 

MESSMAZ

 

 

 

ZF 17

 

 

ZF 1

 

ZF 16

 

ZF 2

 

ZF 15

 

ZF 3

 

ZF 14

 

ZF 4

 

 

MESSMAZ

 

 

ZF 5

 

ZF 6

 

ZF 7

 

ZF 8

 

ZF 9

 

ZF 10

 

ZF 11

 

ZF 12

 

ZF 13

 

ZF 14

 

 

MESSMAZ