ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΟΙ "ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΥΣΚΑΤ"

 

Η γνωστή Αιγαλιώτικη επιχείρηση «ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΚΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΣΚΑΤ», θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο μεγάλος χορηγός του τμήματος μπάσκετ του Θεμιστοκλή. Οι ιδιοκτήτες της εν λόγω επιχείρησης κ.κ. Τάκης και Αντώνης Μουσκάτ - πατέρας και γιος - οι οποίοι είναι άριστα συνδεδεμένοι με τον σύλλογο και αποτελούν κομμάτι της ιστορίας της ομάδας, στηρίζοντας οικονομικά τον Θεμιστοκλή όλα τα τελευταία χρόνια, έδειξαν για ακόμη μία φορά έμπρακτα την συνεισφορά τους, τόσο προς το ιστορικό σωματείο όσο και γενικά προς τον θεσμό που λέγεται αθλητισμός στην πόλη μας.
«Η οικογένεια Μουσκάτ είναι από τους στυλοβάτες όχι μόνο του Θεμιστοκλή, αλλά γενικά του αθλητισμού στην πόλη. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που συνεχίζουμε στενά αυτή την συνεργασία μας. Ειλικρινά η οικογένεια του Θεμιστοκλή τους ευχαριστεί πολύ για όλα όσα έχουν προσφέρει προς το σωματείο μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου κ. Γιάννης Δαμόπουλος (δεξιά στην κεντρική φώτο).
Από την πλευρά του ο κ. Αντώνης Μουσκάτ (αριστερά στην κεντρική φώτο), κατά την παρουσίαση της φανέλας, δήλωσε: «Η χορηγία στην φανέλα και η εν γένει στήριξη της οικογένειας μου τόσο στο τμήμα μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο του Θεμιστοκλή είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο Αιγάλεω, την πόλη που αγαπάμε και από την πλευρά μας συνεισφέρουμε και μετέχουμε στην κοινωνία της πόλης και ειδικά στον θεσμό που λέγεται αθλητισμός. Όσο αφορά το κομμάτι που λέγεται μπάσκετ Θεμιστοκλή, είναι η μεγάλη μου αδυναμία, το σωματείο βαδίζει σε σωστό δρόμο και εύχομαι να έχει μια καλή χρονιά».

 

Η ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΥΣΚΑΤ


Η Σχολή Οδηγών Τάκης & Αντώνης Μουσκάτ εδρεύει στην οδό Έβρου 4 στο Αιγάλεω. Επιπλέον αναλαμβάνει Αναθεωρήσεις και Επεκτάσεις Γ.Δ.Ε. – Π.Ε.Ι.

(Τηλ. 210 / 5310218, www. mouskat.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

 

 

 

Στην άνωθεν φωτογραφία, αριστερά ο κ. Αντώνης Μουσκάτ και δεξιά ο πατέρας του κ. Τάκης Μουσκάτ.