Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ… 27 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

arxprott

 

 

Καιρό είχαμε να ανασύρουμε από το συρτάρι των αναμνήσεων καμιά παλιά εικόνα, και έτσι κυριακάτικα και χαλαρά (εν μέσω θέρους), σήμερα, 17 Ιουλίου 2022, ενθυμούμαστε λίγο από Διαγόρα Αιγάλεω, από τα παλιά, έτσι, τώρα που η ομάδα της πόλης μας φέτος, έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει την σεζόν 2022-2023 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Η φωτογραφία που ανασύραμε, αφορά τον Πρωταθλητή, Διαγόρα Αιγάλεω της σεζόν 1994-1995, που κέρδισε τον τίτλο της Β΄ ΕΠΣΑ και πανηγύρισε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία της Αθήνας.

Για την ιστορία, Πρόεδρος εκείνης της περιόδου στον Διαγόρα Αιγάλεω ο Άλκης Παναγιωτόπουλος και προπονητής, ο Σάκης Κακαβάς.

Πάμε λοιπόν, 27 χρόνια πίσω…

 

 

messdiaggok

 

 

NEWKALLM

 

 

ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 1994-1995

 

Τα Αθηναϊκά τοπικά πρωταθλήματα Αθηνών της αγωνιστικής περιόδου 1994-95 διεξήχθησαν σε δυο ομίλους (των 18 ομάδων έκαστος) για την πρώτη κατηγορία, τέσσερις ομίλους (των 18 ομάδων) στη δεύτερη και έξι ομίλους (των 14-15 ομάδων) στην τρίτη κατηγορία. Συνολικά, στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 193 σωματεία (36 στην Α΄, 72 στη Β΄ και 85 στη Γ΄ Αθηνών).

Το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ κατέκτησαν ο Άρης Πετρούπολης στον Α΄ όμιλο και ο Ολυμπιακός Λιοσίων στο Β΄ όμιλο. Υπερπρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός Λιοσίων, που νίκησε στον άτυπο Τελικό τον αντίπαλό του.

Ολυμπιακός Λιοσίων και Άρης Πετρούπολης κέρδισαν την άνοδο στη Δ΄ Εθνική.

Στους τέσσερις ομίλους της Β΄ Αθηνών τους τίτλους πήραν ο Π.Α.Ο. Ρουφ, ο Διαγόρας Αιγάλεω, ο Α.Ο. Ανθούπολης και ο Πανερυθραϊκός.

Κυπελλούχος ΕΠΣΑ για το 1995 αναδείχτηκε ο Γ.Σ. Μαρκό. Επικράτησε στον Τελικό με 2-1 του Α.Ο. Αγίου Ιεροθέου.

 

 

NEWKALLM