ARXIKIDIAGORAS

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του ο Διαγόρας Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Αθήνας. Ο προπονητής Τάσος Χατζής «μοντάρει» την ομάδα για τη νέα περίοδο, καθώς σε αυτή υπάρχουν και νέα πρόσωπα. Ο σύλλογος της πόλης μας κινήθηκε ουσιαστικά σε αυτή την μεταγραφική περίοδο και προχώρησε σε τρεις προσθήκες.
Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο 25χρονος χαφ Παντελής Καραγεώργος από την Σπερχειάδα 2005, ο 23χρονος υψηλόσωμος στόπερ Νίκος Στάνης από την ΑΕ Κομοτηνής, καθώς και ο 26χρονος επιθετικός Γιάννης Δροσίδης από την ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης, ο οποίος έχει περάσει ακόμη από την Κ20 του Πανθρακικού και την ΑΕ Κομοτηνής.
Σημαντική προσθήκη για την ομάδα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του έμπειρου και ικανού Αλέξανδρου Μαρτίνου, ο οποίος ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και λαμβάνει μέρος κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.
«Αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο πολύ δουλειά για την ομάδα στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος, όπου πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με την περασμένη σεζόν», αρκέστηκε να μας πει ο τεχνικός της ομάδας κ. Τάσος Χατζής.

 

XATZIS

 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΣ

 

KARAGEORGOSPS

 

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ

 

STANISS

 

ΣΤΑΝΗΣ

 

DROSIDISS

 

ΔΡΟΣΙΔΗΣ

 

MARTINOSALS

 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ