ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΜΠΙΡΗ ΑΠΟ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Πολύ δυνατό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Διαγόρα Αιγάλεω, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, καθώς πριν λίγα 24ωρα η ομάδα της πόλης μας ολοκλήρωσε την απόκτηση του Βασίλη Μπίρη (φώτο), που προέρχεται από τον ΑΟ Χαϊδαρίου.
Ο 22χρονος αμυντικός, που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου, εδώ και λίγα χρόνια είχε ανέβει από το εφηβικό στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου, ενώ πέρυσι με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Κιούρκο, ο τελευταίος τον είχε συμπεριλάβει σε πολλές αποστολές, ενώ του είχε δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Α΄ Αθήνας.
Ο ταλαντούχος παίκτης, που εκτός από την αμυντική γραμμή, μπορεί να παίξει και ως ανασταλτικός μέσος, λόγω των βεβαρημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα του ΑΟ Χαϊδαρίου, οπότε ο παίκτης αναζήτησε μία ποδοσφαιρική στέγη, για να συνδυάσει και ποδόσφαιρο και εργασία. Αυτά τέθηκαν υπ’ όψιν του προπονητή του Διαγόρα κ. Τάσου Χατζή, ο οποίος έπειτα από τις επαφές με τον Μπίρη, έδωσε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του.
Ήταν η δεύτερη μεταγραφή του Διαγόρα Αιγάλεω, μιας και έχει προηγηθεί αυτή του Δημήτρη Γκιωνάκη από την Ιεράπολη, ενώ όπως τόνισαν οι παράγοντες του σωματείου, θα γίνουν ορισμένες μεταγραφικές προσθήκες ακόμη, θα παραμείνει ο βασικός κορμός, ενώ όπως και πέρυσι, μέλημα θα είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής αθλητές από το εφηβικό τμήμα.
Στον Διαγόρα θέλουν να κάνουν ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο θα κάνει μια πορεία, που θα είναι καλύτερη από την περασμένη σεζόν, όπου ο σύλλογος είχε ρίξει όλο το βάρος στην προώθηση νεαρών παικτών.