ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ Ο ΓΚΙΩΝΑΚΗΣ

 

DGPS

 

 

Άλλαξε ομάδα και γειτονιά, αλλά όχι χρώματα, ο Αιγαλιώτης ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Γκιωνάκης, ο οποίος μετά τα πράσινα (χρώματα) του Διαγόρα Αιγάλεω, μετακόμισε στα Πράσινα Πουλιά Περιστερίου. Ο 31χρονος μέσος, ο οποίος έπειτα από ένα χρόνο συνεργασίας (2017-2018) με τον Διαγόρα Αιγάλεω, έμεινε ελεύθερος πριν λίγο χρονικό διάστημα από το αιγαλιώτικο σωματείο και χθες ανακοίνωσε την έναρξη της συμφωνίας του με τα Πράσινα Πουλιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Ο Γκιωνάκης, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω, πέρασε από τον Ζέφυρο Αιγάλεω, τον ΠΟ Ψυχικού, ενώ από το 2013 έως το 2017 αγωνίστηκε στην Ιεράπολη και το περασμένο καλοκαίρι μεταπήδησε στον Διαγόρα Αιγάλεω. Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη και επιβαρημένη για τον Γκιωνάκη, λόγω σοβαρών οικογενειακών υποθέσεων, και πλέον ο έμπειρος μέσος θέλει να επανέλθει δυναμικά τη νέα σεζόν.

 

 

YESSA

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ. FB: YessPizza & online παραγγελίες: www.yess-pizza.gr / ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ