ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΜΕ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

 

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

PAPADIA

 

 

Εντυπωσιακά ξεκίνησε την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ ο Διαγόρας Αιγάλεω, δείγμα των στόχων που θέτει ο σύλλογος. Η ομάδα της πόλης μας, πριν από λίγες ώρες, προχώρησε σε συμφωνία με τον πολύπειρο Βαγγέλη Παπαχρήστου, πραγματοποιώντας και επίσημα την πρώτη της μεταγραφή. Μία κίνηση – ματ, με την προσθήκη ενός παίκτη, ο οποίος είναι γνωστός για τις ικανότητες του στο αθηναϊκό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και σίγουρα η παρουσία του ισχυροποιεί στο έπακρο τόσο την μεσαία γραμμή, όσο και την επίθεση της νέας του ομάδας.
Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει εκατοντάδες αγωνιστικές παραστάσεις, με παρουσία και σε εθνικά πρωταθλήματα, ενώ να σημειωθεί ότι για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, ενεργός και καίριος ήταν ο ρόλος του Προέδρου κ. Γιαννούλη Καλλίλα, ο οποίος πέρα από το «τρέξιμο» με το τμήμα μπάσκετ του σωματείου που θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία, φέτος ασχολείται επισταμένα και με το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Όσο αφορά τα πρόσφατα στατιστικά του Βαγγέλη Παπαχρήστου, την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018), την α΄ περίοδο έπαιξε σε 10 ματς με τον Ηρακλή Περιστερίου στην Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ στο β΄ εξάμηνο αγωνίστηκε στην ίδια κατηγορία με την ΑΕ Περιστερίου, καταγράφοντας 10 συμμετοχές και 5 γκολ. Την περίοδο 2016-2017 φόρεσε 17 φορές την φανέλα του Ηρακλή Περιστερίου στην Γ΄ Αθήνας, σημειώνοντας 4 γκολ. Την χρονιά 2015-2016, την α΄ περίοδο έπαιξε σε 5 αγώνες με την Ηλιούπολη στην Α΄ Αθήνας, ενώ στο β΄ εξάμηνο συνέχισε με τον Ηρακλή Περιστερίου στην Β΄ ΕΠΣΑ, όπου είχε 7 συμμετοχές και 4 γκολ. Πιο πριν, την σεζόν 2014-2015, έπαιξε στην α΄ περίοδο με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στην Β΄ ΕΠΣΑ, έχοντας 4 συμμετοχές, ενώ στο υπόλοιπο της περιόδου έπαιξε σε 15 παιχνίδια (1 γκολ) με τον Ήφαιστο Περιστερίου στην Α΄ Αθήνας. Την χρονιά 2013-2014 έπαιξε σε 21 ματς (3 γκολ) με τον Ήφαιστο Περιστερίου στην Α΄ ΕΠΣΑ, ενώ την προηγούμενη σεζόν (2012-2013) με τον Ήφαιστο στην Β΄ ΕΠΣΑ είχε 29 συμμετοχές και 9 γκολ.
Επίσης, έχει αγωνιστεί ακόμη, με το Ρουφ στην Δ΄ Εθνική, ενώ έχει περάσει και από ΑΟ Περιστερίου, Άγιο Ιερόθεο και Ανθούπολη.
Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα ο Διαγόρας Αιγάλεω έχει αποδεσμεύσει τους Σγαντσό, Μανίκα, Δερβίση, Γκιωνάκη, ενώ ανανέωσαν οι Βιδάκης και Κοτζαμανίδης.
(Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Βαγγέλης Παπαχρήστου και ο Γενικός Αρχηγός του Διαγόρα Αιγάλεω κ. Ιάκωβος Γονιδάκης).

 

 

KALP