ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ

ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

SYND

 

 

Τις επόμενες μέρες (μετά τις εκλογές) θα πάρει… σάρκα και οστά το ραντεβού κορυφής στον Διαγόρα Αιγάλεω, όπου θα συναντηθούν ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Γιαννούλης Καλλίλας (φώτο αριστερά), ο Διοικητικός Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και Γεν. Αρχηγός κ. Ιάκωβος Γονιδάκης (μεσαία φώτο) και ο προπονητής κ. Τάσος Χατζής (δεξιά φώτο).

Ο τεχνικός της ομάδας θα παραδώσει την έκθεση για την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2018-2019) στην Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου παραθέτει αναλυτικά τόσο τα στοιχεία για τους παίκτες, όσο και τις διαπιστώσεις του για την όλη εικόνα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο συγκεκριμένος φάκελος θα αποτελέσει το πεδίο ανάλυσης από τους κ.κ. Καλλίλα, Γονιδάκη, οι οποίοι θα θέσουν τις βάσεις του οργανογράμματος και των πλάνων της νέας περιόδου, ενώ κατόπιν θα γίνει και το επίσημο ραντεβού με τον Τάσο Χατζή, όπου οι δύο πλευρές θα συζητήσουν σχετικά με το θέμα της ανανέωσης συνεργασίας τους, καθώς τόσο η ομάδα, όσο και ο εν λόγω προπονητής, θα θέσουν επί τάπητος τις προτάσεις τους για την επόμενη μέρα και εφόσον υπάρχει ταύτιση, τότε θα προχωρήσουν.

Να σημειώσουμε ότι Διαγόρας Αιγάλεω και Τάσος Χατζής συνεργάζονται τα τελευταία 5 χρόνια, με μία ένα μικρό διάλλειμα 3 μηνών, στοιχείο που δείχνει ότι ομάδα και τεχνικός, έχουν πάντα κοινά σημεία προσέγγισης και φιλοσοφίας, σχετικά με τον σύλλογο και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

 

PAPNEW