ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ!

 

 

 

Ασορτί με τις καιρικές συνθήκες ο Διαγόρας Αιγάλεω, ήταν πραγματική… καταιγίδα στο σημερινό (ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κλειστό του Αιγάλεω) κατ’ ευφημισμό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ του 2ου ομίλου (Νότος) της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, όπου η ομάδα της πόλης μας κυριολεκτικά… διέλυσε τον έως σήμερα πρωτοπόρο και αήττητο Κάδμο Θήβας με το εντυπωσιακό 90-58.
Ο Διαγόρας Αιγάλεω, έπειτα από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής στην Πεντέλη (80-91), ήρθε με… φόρα στο σημερινό παιχνίδι, η άμυνα… δάγκωνε και η επίθεση με έναν… κατακλυσμό από τρίποντα (20) έκανε το ματς… περίπατο, για να αποδώσουμε με αυτόν τον χαρακτηρισμό το τελικό 90-58!
Ο Σπύρος Σαμόλης και οι παίκτες του είχαν διαβάσει και αναλύσει πολύ καλά τον Κάδμο – ειδικά το στοιχείο ότι μπορούν να επωφεληθούν τα ελεύθερα σουτ – και από εκεί και πέρα ο Διαγόρας Αιγάλεω μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ένιωσε την αμφισβήτηση.
Ο Διαγόρας Αιγάλεω έκανε την καλύτερη εμφάνιση του ως τώρα, δείχνει ότι από αγώνα σε αγώνα, παρουσιάζεται όλο και πιο δυνατός, αλλά ο κόουτς Σαμόλης θέλησε και πάλι να κρατήσει χαμηλούς τόνους. «Πράγματι ήταν εντυπωσιακή η εμφάνιση μας, αλλά ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε διαβάσει πάρα πολύ και μας βγήκαν όλα. Μπράβο στους παίκτες μου, αλλά δεν παύει να είναι μόνο μία νίκη στον πολύ δύσκολο δρόμο που έχουμε να κάνουμε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου ζητούμενο είναι να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό και να μείνουμε προσγειωμένοι», επεσήμανε ο προπονητής του Διαγόρα Αιγάλεω.
Δεκάλεπτα: 28-18, 59-34, 81-49, 90-58.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Σαμόλης): Παπαποστόλου, Καλλίλας 3 (1), Ζακυνθινός 16 (3), Καραλής 22 (6), Διαμαντόπουλος 3 (1), Καράμπαμπας 6 (1), Καρασταμάτης 6 (2), Παπαδολιάς 10 (2), Εμίρης 15 (4), Γαλιώτος 7, Ντιφαντής 2, Ζένελι.