ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!

 

 

 

Ως ποδοσφαιριστή είχαμε γνωρίσει την δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια του Νίκου Καίσαρη (φώτο), ο οποίος πλέον θα κατέχει και το πόστο του βοηθού προπονητή στην ομάδα του Δία Κορυδαλλού, που πριν λίγο καιρό κέρδισε την άνοδο της από την Γ΄ στην Β΄ Πειραιά.
Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική καριέρα του από τον Πολυκράτη και τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στον Δία Κορυδαλλού, πριν τρεις μήνες τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και υποβλήθηκε σε εγχείριση χιαστών. Η επέμβαση ήταν επιτυχής, βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και σιγά, σιγά τη νέα σεζόν, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα θα επιστρέψει και στους αγωνιστικούς χώρους.
Αυτή, όμως, η εξέλιξη, δεν πήγε πίσω τα σχέδια του Καίσαρη, ο οποίος είναι φοιτητής της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και βάση αυτής της ιδιότητας του, η διοίκηση του Δία Κορυδαλλού πρότεινε στον νεαρό την θέση του βοηθού προπονητή δίπλα στον έμπειρο τεχνικό και βετεράνο άσο της Προοδευτικής κ. Γιάννη Μανδρέκα. Ο Καίσαρης αποδέχθηκε την πρόταση, καθώς αφορά την ειδικότητα την οποία σπουδάζει και οι δύο πλευρές, πέρα από την ποδοσφαιρική ιδιότητα του, συμφώνησαν να συνεργαστούν και στο τεχνικό κομμάτι.