ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 

ΑΠΟ ΤΟ BARATO ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ!

 

BARATO BOSS

 

 

Το BARATO CAFÉ στην Αγία Βαρβάρα, το πιο καλύτερο και επιτυχημένο στέκι στην πόλη μας, εκτός από μία απλή επιχείρηση εστίασης, θέλει πάντα να βρίσκεται και να κινείται εντός κοινωνικού ιστού. Λίγες μέρες πριν από τις εορτές των Χριστουγέννων, εορτή που σημαίνει πάρα πολλά, μεταφέροντας μηνύματα αγάπης, αδελφοσύνης και ανθρωπιάς, ο ιδιοκτήτης του BARATO CAFÉ Αγίας Βαρβάρας – ένας νέος επιχειρηματίας, ο Μάκης Φούντας (κεντρική φώτο) – και οι συνεργάτες του – οι περισσότεροι νεαροί δημότες της Αγίας Βαρβάρας – θέλουν να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας, που περνούν δύσκολες μέρες και από αύριο Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου έως την επόμενη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, μαζεύουν τρόφιμα, προκειμένου αυτά να δοθούν σε θεσμοθετημένους φορείς της πόλης μας (εκκλησία και κοινωνική δομή του Δήμου) για να διατεθούν σε συμπολίτες μας, οι οποίοι τα έχουν ανάγκη!
“Ήταν το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Είναι η πρώτη φορά που κάνουμε τέτοια κίνηση, μέχρι τώρα συνεισφέραμε σε άλλες δράσεις, αθλητικές και κοινωνικές, αλλά στην προκειμένη χρονική περίοδο, αποφασίσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου να μαζέψουμε τρόφιμα και να τα παραδώσουμε στην κοινωνική δομή του Δήμου και στην εκκλησία, προκειμένου να διατεθούν σε συνανθρώπους μας και οικογένειες ενόψει των εορτών. Φιλοδοξούμε αυτή την δράση μας να την αναπτύξουμε και να αυτό να μην γίνεται μόνο στις γιορτές. Τουλάχιστον κάνουμε ένα ξεκίνημα, γιατί θεωρούμε ότι όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλούμε όλους τους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας και όλους τους καταναλωτές του BARATO CAFÉ Αγίας Βαρβάρας να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια μας», τόνισε ο κ. Μάκης Φούντας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του BARATO CAFÉ Αγίας Βαρβάρας ή, να επισκεφθείτε το κατάστημα προκειμένου να παραδώσετε τρόφιμα για την δράση
 BARATO (espresso bar): Μεγ. Αλεξάνδρου 106 Αγία Βαρβάρα, 210 5622102, wu 6980 277056. Από πολύ νωρίς το πρωί έως τις 9 το βράδυ, όλες τις μέρες.

 

BAR21

 

BAR1

 

BAR20

 

BAR2

 

BAR19

 

BAR3

 

BAR18

 

BAR4

 

BAR17

 

BAR6

 

BAR16

 

BAR7

 

BAR15

 

BAR8

 

BAR14

 

BAR9

 

BAR12

 

BAR10

 

BAR11

 

BARATO BOSS

 

 

 BARATO (espresso bar): Μεγ. Αλεξάνδρου 106 Αγία Βαρβάρα, 210 5622102, wu 6980 277056. Από πολύ νωρίς το πρωί έως τις 9 το βράδυ, όλες τις μέρες.