TO BARATO ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

 

BARN arxiki

 

 

Ήδη σχεδόν έχει περάσει ένας μήνας από την ύπαρξη νέων φορολογικών μέτρων στην αγορά (από 1η Ιανουαρίου 2017) και την επιβολή φόρων σε προϊόντα (καύσιμα, τσιγάρα, καφέ). Ειδικότερα στο καφέ εσπρέσο ο νέος φόρος είναι επιπλέον 3 ευρώ στο κιλό.
Παρά την μεγάλη αύξηση σε ποσοστό επί τοις εκατό για το κιλό στον εσπρέσο καφέ (ανάλογες ήταν οι αυξήσεις και σε όλα τα άλλα προϊόντα / ανά κιλό σε ελληνικό, γαλλικό, ροφήματα, κτλ.), το επιτυχημένο και ποιοτικότερο κατάστημα εσπρέσο καφέ στην Αγία Βαρβάρα, το BARATO CAFÉ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Μεγ. Αλεξάνδρου 106), αποφάσισε να απορροφήσει την επιβολή φόρου των 3 ευρώ / ανά κιλό (όπως και στα άλλα προϊόντα), να μην αυξήσει καμία τιμή σε προϊόν της επιχείρησης και παράλληλα να διατηρήσει τις πιο φτηνές τιμές στην πόλη μας στα προϊόντα που παρέχει, παράλληλα βέβαια με την καλύτερη ποιότητα. Να σημειώσουμε ότι η εν λόγω επιχείρηση είχε απορροφήσει και την τελευταία αύξηση στον ΦΠΑ, όπου προϊόντα μετακινήθηκαν από το 13% και 23% στο 24%.
Ο νεαρός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της επιχείρησης BARATO CAFÉ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ κ. Μάκης Φούντας (κεντρική φώτο) μας μίλησε για αυτήν την απόφαση του: «Ήταν συνειδητή επιλογή μας στην προκειμένη χρονική περίοδο να μην προχωρήσουμε σε καμία αύξηση των τιμών μας λόγω της νέας επιβολής φόρου και να μετακυλήσουμε αυτό το ποσό ή, μέρος αυτού του φόρου στον καταναλωτή. Λειτουργώ αυτήν την επιχείρηση στην Αγία Βαρβάρα εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου και η ανταπόκριση, αλλά και η προτίμηση του κόσμου της πόλης μας προς το BARATO CAFÉ Αγίας Βαρβάρας, είναι μεγάλη και συγκινητική, οπότε είναι σωστό εγώ και οι συνεργάτες μου / εργαζόμενοι, που είναι επί το πλείστον κάτοικοι Αγίας Βαρβάρας, να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται αυτό το διάστημα λειτουργίας μας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίσαμε, έστω και αν τα περιθώρια στενεύουν συνεχώς, να διατηρήσουμε την ίδια κορυφαία ποιότητα στα προϊόντα μας, όπως και παράλληλα τις πιο χαμηλές τιμές στην πόλη, προκειμένου αυτή η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του BARATO CAFÉ Αγίας Βαρβάρας και των εκατοντάδων φίλων – καταναλωτών μας, να μην… σπάσει. Στόχος δεν είναι πάντα το κέρδος, αλλά το χτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης, συνδυάζοντας την καλύτερη ποιότητα όπως και την άψογη εξυπηρέτηση από την πλευρά μας. Η έως τώρα συγκλονιστική προτίμηση από τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας προς την επιχείρηση μας, μας δίνει την δύναμη, αλλά και την ηθική ευχαρίστηση, να συνεχίζουμε και εμείς μια εμπορική πολιτική, όχι μόνο φιλική προς τον πελάτη μας, αλλά βάζοντας τον πάνω και πρώτα από όλα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Για μία ακόμη φορά ευχαριστούμε όλες και όλους αυτούς που μας προτιμούν».


 BARATO (espresso bar): Μεγ. Αλεξάνδρου 106 Αγία Βαρβάρα, 210 5622102, wu 6980 277056. Από πολύ νωρίς το πρωί έως τις 9 το βράδυ, όλες τις μέρες.

 

baragalia

 

 

B12

 

BAR26

 

B13

 

barn4

 

BAR24

 

BAR25

 

BARA4

 

BARN3

 

B15

 

barn5

 

BARN2

 

 BARATO (espresso bar): Μεγ. Αλεξάνδρου 106 Αγία Βαρβάρα, 210 5622102, wu 6980 277056. Από πολύ νωρίς το πρωί έως τις 9 το βράδυ, όλες τις μέρες.

 

BAR22

 

BAR21

 

B16

 

B8

 

BARA7

 

BARA6

 

BARA1

 

BAR29

 

BARA9

 

BARN arxiki

 

baragalia

 

BARN

 

 BARATO (espresso bar): Μεγ. Αλεξάνδρου 106 Αγία Βαρβάρα, 210 5622102, wu 6980 277056. Από πολύ νωρίς το πρωί έως τις 9 το βράδυ, όλες τις μέρες.