IL POSTO CAFFEE

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΠΡΕΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

 

 

 

Δεν αποτελεί μόδα, αλλά τρόπο ζωής στην καθημερινότητα μας, η απόλαυση ενός φλιτζανιού καλού εσπρέσο καφέ! Και επειδή όπως ξέρετε, φίλες και φίλοι, είμαι πολύ ιδιόρρυθμος με τα χαρμάνια εσπρέσο – κοινώς την ψάχνω – και αναζητώ την καλύτερη επιλογή, που να συνδυάζει γεύση, άρωμα, οξύτητα κτλ., τελικά βρήκα τον δάσκαλο μου…!!! Και όταν λέμε για… δάσκαλο, εννούμε, το IL POSTO caffee στην Άνω Αγία Βαρβάρα, όπου ο συμπολίτης μας και ειδήμων στον χώρο του καφέ, Θοδωρής Φωτόπουλος (φώτο), έχει δημιουργήσει έναν… ζεστό χώρο, βάζοντας πάνω από όλα την ποιότητα και η ποιότητα αυτή ακούει στο όνομα CAFFE VERGNANO! Εξαίσιο χαρμάνι, με την δική του… σπιρτάδα, το δικό του χρώμα, την ξεχωριστή γεύση που σου αφήνει στον ουρανίσκο!
Ανάλογη, όμως, είναι και η φιλοσοφία της εν λόγω τοπικής επιχείρησης, η οποία επενδύει ακριβώς και μόνο στον καφέ δείχνοντας σεβασμό στον κάτοικο αυτής της πόλης, στον απλό καταναλωτή, που θέλει να πιει καλό καφέ και στην καλύτερη και πιο οικονομική τιμή!
Το IL POSTO caffee είναι ένας πολύ προσεγμένος και όμορφος χώρος, που λειτουργεί περίπου ένα χρόνο, έχει αποκτήσει τον δικό του κόσμο και σιγά – σιγά και με την υπηρεσία ντιλίβερι αρχίζει και αναπτύσσεται σε όλη την Αγία Βαρβάρα. Ένα κατάστημα, που αποτελεί έναν νέο πόλο έλξης, ένας τόπος που ήδη είναι ένα νέο στέκι, για όλους όσοι θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον καφέ τους, την μπύρα τους, το ρόφημα τους, τον χυμό τους ή, να συνδυάσουν ακόμη και ένα απλό σνακ (μπαγκέτα, τοστ, αράβικη, χάμπουργκερ).


 IL POSTO caffee: Παλαιών Πατρών Γερμανού 49 Αγία Βαρβάρα, 210 5452013, 6985 129613. Υπηρεσία DELIVERY Δευτέρα έως Κυριακή από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Επίσης, το κατάστημα διαθέτει και τηλεοπτική πλατφόρμα OTE TV για την αναμετάδοση αθλητικών γεγονότων.