ΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΟ «ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ»

 

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ!

 

 

MINARX

 

 

Μεγάλη γευστική υπόθεση για την πόλη μας την Αγία Βαρβάρα – αλλά και για όλα τα δυτικά προάστια - το ότι εδώ εδρεύει πλέον το φημισμένο μπριζολάδικο «ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ», ένα όνομα που ξεκίνησε την δική του ιστορία από το 1995 στο κέντρο της Αθήνας (οδός Ευρυπίδου), δημιουργώντας ένα τεράστιο πλήθος φανατικών θαμώνων, που έχουν να λένε για τα φοβερά μπριζολάκια του, το εξαιρετικό ψαρονέφρι του και το θεϊκό μπουγιουρντί του!
Το πιο παραδοσιακό μπριζολάδικο της πόλης μας αναμένεται να γίνει το νέο στέκι μας. Πρόκειται για το… ορίτζιναλ σπίτι του κρεατοφάγου, το στέκι του καλοφαγά, ο «Παράδεισος» της μπριζόλας. Όπως θέλετε πέστε το! Ο «Μινώταυρος» αποτελεί το μπριζολάδικο της καρδιάς μας από την πρώτη… δαγκωνιά και δηλώνουμε υπερήφανοι, που αυτό το κατάστημα είναι εδώ δίπλα μας! Ο «Μινώταυρος»
μετεγκαταστάθηκε σε νέο σύγχρονο και άνετο χώρο και όπως ήταν αναμενόμενο (ξανα)κάνει θραύση!
Δεν είναι ενάμισι μήνας που άνοιξε και ήδη συζητιέται για τη γεύση και τις πολύ χαμηλές τιμές του. Τα πιάτα είναι πολύ συγκεκριμένα, προσεγμένα και απολύτως παραδοσιακά, σαν να τα έχεις ετοιμάσει μόλις στο τζάκι του σπιτιού σου. Σπέσιαλ χοιρινά μπριζολάκια, φιλέτο ψαρονέφρι που λιώνει στο στόμα και εννοείται μην διστάσετε να παραγγείλετε και να δοκιμάσετε το θεϊκό μπουγιουρντί! Κορυφή, λοιπόν, ο «Μινώταυρος» και όσοι δεν έχετε πάει ακόμη, κυριολεκτικά χάνετε αυτήν την γευστική εμπειρία…!!!

 


 ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (Μπριζολάδικο): Μεγ. Αλεξάνδρου 119 Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5441333, 6993 249582

 

MINOT4

 

MINOT2

 

 

MINOT1

 

MINOT3

 

MINOT5

 

MINOT6

 

MINOT7

 

MINOT4

 

 ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (Μπριζολάδικο): Μεγ. Αλεξάνδρου 119 Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5441333, 6993 249582