ΕΥΡΕΙΑΣ… ΑΠΟΔΟΧΗΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ

 

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ!

 

GTARXA

 

 

Εδώ και πολλά χρόνια, από την έναρξη της λειτουργίας του, το καφέ – στέκι του προσφιλούς συμπολίτη μας, Θόδωρα Γεωργαντή - ακριβώς στο κέντρο της πόλης, λίγα μέτρα από τον Ι.Ν. της Αγίας Ελεούσας (επί του πεζοδρόμου) - αποτελεί σταθερό πόλο έλξης και σημείο συνάντησης για πολλές και πολλούς στην Αγία Βαρβάρα!
Στέκι, κοινωνικό, αθλητικό, καθημερινό, αλλά πρωτίστως μιας και είμαστε σε προεκλογική περίοδο, ένα στέκι ευρείας… πολιτικής αποδοχής, όπου στελέχη όλων των χώρων,… χρωματισμών και τάσεων, βρίσκονται στο συγκεκριμένο κατάστημα, απολαμβάνοντας το καφεδάκι τους, το τσιπουράκι τους, το μεζέ τους και όλα τα συναφή!
Το τελευταίο διάστημα, πέρασαν από εκεί, για λίγες στιγμές χαλάρωσης, ο συμπολίτης μας Πρόεδρος του Ποταμιού, κ. Σταύρος Θεοδωράκης, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Σταύρος Κασιμάτης, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω και Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στον Δυτικό Τομέα κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο γνωστός συμπολίτης μας και στέλεχος του κεντροδεξιού χώρου κ. Παναγιώτης Αβούρης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Θεόδωρος Βόσσος, ο Αντιπρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Αλέκος Καρδαράς, ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Αργύρης Μάμας, ο πρώην Πρόεδρος της ΑΠΕ κ. Γιώργος Νικολαϊδης, o Γεν. Αρχηγός της ΑΠΕ κ. Χρήστος Τσουκαλάς, ο γιατρός κ. Γρίβας, οι Καπετάνιοι κ.κ. Γιάννης Κοψαχείλης, Βασίλης Μάνδρος, ο πρ. Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Ιωαννίδης, κ.α. (Ακολουθεί φωτορεπορτάζ)

 

 

GT1

 

GT2

 

 

GT3

 

GT4

 

GT5

 

GT6

 

GT7

 

GT8

 

GT9

 

GT10

 

GT11

 

GT12

 

GT13

 

GT14

 

 

MAMOK