ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ

 

ΣΤΟ 2STAGE CAFÉ 

 

 

2STARX

 

 

Το μεγάλο ενδιαφέρον και η αυξημένη συμμετοχή αγωνιζόμενων έδωσε την ευκαιρία να δοθεί λίγο ακόμη χρονικό περιθώριο / παράταση, το πιθανότερο μέχρι την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2019, προκειμένου να λάβουν μέρος και άλλοι “παίκτες” στο 2ο Τουρνουά Τάβλι του 2STAGE CAFÉ στην Αγία Βαρβάρα, όπου οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαρτίου.
Το περσινό 1ο τουρνουά, που διεξήχθη πάλι τέτοια περίοδο, είχε μεγάλη επιτυχία και οι διοργανωτές αποφάσισαν να το καθιερώσουν.
Μπορεί να είναι ένα από τα πιο γνωστά αθλητικά στέκια της Αγίας Βαρβάρας (“φωλιά” των φίλων της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς το κατάστημα ανήκει στον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Γρηγόρη Μαγαλιό), αλλά το 2STAGE CAFÉ, αποτελεί και καθημερινό πεδίο… μαχών στο τάβλι. Και καθότι υπάρχει η ανάλογη διάθεση, ο Γρηγόρης Μαγαλιός και το 2STAGE CAFÉ, ανακοίνωσαν την διοργάνωση του 2ου πρωταθλήματος ΤΑΒΛΙ, με τις εγγραφές, όπως αναφέραμε να συνεχίζονται για λίγες ακόμη μέρες. Να σημειώσουμε ότι στο 1ο τουρνουά του 2STAGE CAFÉ θριαμβευτής ήταν ο Σάκης Λυμπέρης, ο οποίος στον τελικό είχε επικρατήσει επί του Πάνου Καρατζά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ.: 210 5693740.

 

 

STMAKARX

 

 

ST1

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Στο 1ο Τουρνουά Τάβλι, από αριστερά, ο φιναλίστ Πάνος Καρατζάς, ο νικητής Σάκης Λυμπέρης και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Μιχάλης Γιάγκας.

 

 

ST2

 

 

STMAKARX