ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΑΠΟ ΣΑΡΙΑΝΟΓΛΟΥ

 

 

 

 

 

 

ΚΑΙ «ΦΟΙΝΙΚΕΣ» (ΦΩΤΟ)!

 

 

ARMADOKEPT

 

 

 

 

Πόσα θες να μας τρελάνεις βρε Σαριάνογλου! Μεγάλο όνομα και άκρως επιτυχημένος ο Κώστας Σαριάνογλου - ο εκ Πρεβέζης φίλος - στον χώρο της εστίασης εδώ και καμιά 30αριά χρόνια (ίσως και παραπάνω, δεν μου το αποκαλύπτει…!!!), που λειτουργεί μοναδικά τα τελευταία 20 και πλέον έτη την περίφημη Οικογενειακή Ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» στα όρια Αγίας Βαρβάρας – Αιγάλεω, ένα κατάστημα το οποίο έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια των προαστίων μας και έχει φανατικούς θαμώνες από όλη την Αττική και όχι μόνο, καθώς… μυριάδες είναι αυτοί που το επιλέγουν, τόσο για τα εκλεκτά εδέσματα του, όσο και για την διασκέδαση.

Και επειδή ο Σαριάνογλου (φώτο Α), έχει τρέλα με την ποιότητα που παρέχει, πέρα από τα σπέσιαλ κρεατικά του, ο τομέας της παροχής διασκέδασης προς τους φίλους του καταστήματος, είναι ένα από τα μεγάλα ατού του!

Και η φετινή σεζόν αναμένεται να είναι κορυφαία στην απόλαυση και στην διασκέδαση, καθώς στην οικογενειακή ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» ο Σαριάνογλου έχει φροντίσει, απολαμβάνοντας τα εξαίρετα πιάτα του (… βεβαίως, βεβαίως), να ακούμε και να περνάμε σπέσιαλ με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από την Τετάρτη έως και την Κυριακή κάθε εβδομάδα! Πανδαισία κανονική δηλαδή!

Πάμε λοιπόν! Κάθε Τετάρτη στο πάλκο, μας… ταξιδεύουν μουσικά, ο Στέλιος Αλεξόπουλος (φώτο 6) και ο Δημήτρης Φιλιππόπουλος (φώτο 7).

Κάθε Πέμπτη, ο Γιάννης Κώστογλου (φώτο 4) και ο Τάσος Αγιοβλασίτης (φώτο 5), μας ανεβάζουν πάρα πολλά… level (που λένε και στο χωριό μου)!

Και τέλος, τα βράδια Παρασκευής, Σαββάτου και τα μεσημέρια Κυριακής, η τριπλέτα, της Αγγελικής Λουκά (φώτο 1), του Κώστα Ματσούκη (φώτο 2) και του Γιώργου Παπαγεωργίου (φώτο 3), ξεσηκώνουν και με το παραπάνω… το μέσα και το έξω μας!

Ανεπανάληπτοι, σε απόλαυση και διασκέδαση, ο Σαριάνογλου και οι «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ», με την μουσική αρμάδα τους!
Ακολουθεί φωτογραφικό αφιέρωμα!

 

FOINIK

 

 

 

ARMASAR

 

 

 

 

ALLPROGR

 

 

 

F42K

 

 

 

F77

 

 

FINLIOUM

 

 

FOINARX

 

 

KOST2

 

 

KP8

 

 

KP31

 

 

KOSTTRIO

 

 

ARMASAR

 

 

FOINIK