…ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

 

 

 

ΣΤΟΥΣ «ΦΟΙΝΙΚΕΣ» ΤΟΥ ΣΑΡΙΑΝΟΓΛΟΥ!

 

PSASAR

 

 

 

 

Γνωστός και φημισμένος ανά την Αττική επικράτεια, ειδικά για τα κρεατικά του εδέσματα ο Κώστας Σαριάνογλου και η οικογενειακή ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» - εδώ και μια 20ετία παρακαλώ! – ακριβώς στα όρια Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, αλλά ο εν λόγω επιτυχημένος επαγγελματίας πάντα εκπλήσσει ευχάριστα!

Και δεν είναι ότι ξέρει μόνο από κρέατα (από την κατ’ εξοχήν παραγωγική περιοχή της Θεσπρωτίας – Φιλιππιάδα, κτλ.), αλλά ως γνήσιο τέκνο της γενέτειρας του, της Πρέβεζας, μιας πόλης που βρέχεται από τον Αμβρακικό Κόλπο, φυσικά και γνωρίζει από ψάρι!

Και από ψάρια, κάτι μεγάλα, να (με το συμπάθειο), όπως αυτά της κεντρικής φωτογραφίας (αριστερά είμαι σίγουρος ότι είναι μια τεράστια Σφυρίδα), γιατί όπως λέει και ο ίδιος, ο φίλος Κώστας, πάντα ήταν υπέρμαχος της ισορροπημένης μεσογειακής διατροφής!

Και εννοείται ότι τα ψάρια, που σερβίρει (κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή, συνεννόησης), συνοδεύονται με σπέσιαλ πράσινες σαλάτες και λαχανικά (άψογα γαστρονομικά στημένες σε πιάτα, όπως σας παραθέτουμε σε φώτο παρακάτω), γιατί είπαμε το ψάρι θέλει τα κατάλληλα παρελκόμενα! Και ο Κώστας Σαριάνογλου στους «ΦΟΙΝΙΚΕΣ» είναι ο κατάλληλος για να μας παρέχει αυτή την μίνι – πολυτέλεια στην καθημερινότητα μας!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, όμως, μιας και οδεύουμε ολοταχώς προς τα Χριστούγεννα, η οικογενειακή ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» και ο Σαριάνογλου έχουν φροντίσει, απολαμβάνοντας τα εξαίρετα πιάτα του (… βεβαίως, βεβαίως), να ακούμε και να περνάμε σπέσιαλ με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από την Τετάρτη έως και την Κυριακή κάθε εβδομάδα! Πανδαισία κανονική δηλαδή!

Πάμε λοιπόν! Κάθε Τετάρτη στο πάλκο, μας… ταξιδεύουν μουσικά, ο Στέλιος Αλεξόπουλος (ένα από τα μπουζούκια του Γιώργου Μαζωνάκη, παρακαλώ!) και ο Δημήτρης Φιλιππόπουλος.

Κάθε Πέμπτη, ο Γιάννης Κώστογλου και ο Τάσος Αγιοβλασίτης, μας ανεβάζουν πάρα πολλά… level (που λένε και στο χωριό μου)!

Και τέλος, τα βράδια Παρασκευής, Σαββάτου και τα μεσημέρια Κυριακής, η τριπλέτα, της Αγγελικής Λουκά, του Κώστα Ματσούκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου, ξεσηκώνουν και με το παραπάνω… το μέσα και το έξω μας!

Ανεπανάληπτοι, σε απόλαυση και διασκέδαση (αλλά και στην μεσογειακή διατροφή), ο Σαριάνογλου και οι «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ», με την μουσική αρμάδα τους!

 

 

 

FOINIK

 

 

 

SAR1DN

 

 

 

SAR2DN

 

 

SAR5DN

 

 

SAR7DN

 

 

SAR8DN

 

 

SAR9DN

 

 

 

FARXTOKDN

 

 

ARXFTETDN

 

 

TRIMERF

 

 

 

FOINIK