ΣΤΟΥΣ «ΦΟΙΝΙΚΕΣ» Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 

 

 

 

 

ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ (30 ΦΩΤΟ)!

 

 

FOINPROARX

 

 

 

 

Μόνο η αναφορά στο όνομα Προοδευτική, γι’ αυτούς που γνωρίζουν, αγαπούν και σέβονται το ποδόσφαιρο, προκαλεί δέος! Σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται ο ιστορικός σύλλογος του Κορυδαλλού, και ένα από τα πιο ένδοξα στην ελληνική επικράτεια, δεν απώλεσε ποτέ την αίγλη του, επειδή και στις πιο δύσκολες στιγμές της διαδρομής του περιστοιχήθηκε από μέλη, που το κρατούν, ζωντανό, όρθιο και φιλοδοξούν να το επαναφέρουν εκεί που ανήκει! Στις εθνικές κατηγορίες και όλο πιο ψηλά!

Νωρίς, το απόγευμα της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου 2019, η ποδοσφαιρική οικογένεια της Προοδευτικής, απαρτιζόμενη από παράγοντες και μέλη της διοίκησης, τεχνικό τιμ, στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, και τους παίκτες, γευμάτισε στην φημισμένη οικογενειακή ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ» του κ. Κώστα Σαριάνιογλου, που βρίσκεται στα όρια Αγίας Βαρβάρας και Αιγάλεω, σε ένα απαραίτητο… γευστικό διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Παράλληλα, επισφραγίστηκε και η συνεργασία της Προοδευτικής με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ», κ. Κώστα Σαριάνογλου, ο οποίος μέσω χορηγικής ενέργειας (πάνελ στην έδρα των «βυσσινί»), συμβάλλει και αυτός με τον δικό του τρόπο στην προσπάθεια αναγέννησης του ιστορικού συλλόγου.

 

 

DIAFNEW

 

 

 

 

PF1

 

 

 

PF1OK

 

 

PF2

 

 

PF4

 

 

PF5

 

 

PF6

 

 

PF7

 

 

PF8

 

 

PF9

 

 

PF10

 

 

PF11

 

 

PF12

 

 

 

DIAFNEW

 

 

 

FARXTOKDN

 

 

 

ARXFTETDN

 

 

 

TRIMERF

 

 

 

PF13

 

 

PF14

 

 

PF15

 

 

PF16

 

 

PF17

 

 

PF18

 

 

PF19

 

 

PF20

 

 

PF21

 

 

PF22

 

 

PF23

 

 

PF24

 

 

 

DIAFNEW