ΜΕ-ΡΑΚΙ... ΤΟ ΠΙΟ HOT ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ - ΡΑΚΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΛΟ & ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ!!! 

 

Το δικό του αποτύπωμα στο χώρο των ρακάδικων έχει αφήσει το "ΜΕ-ΡΑΚΙ", που έγινε γνωστό για τους νόστιμους και πλούσιος μεζέδες που προσφέρει, σε συνδυασμό με αυθεντική Κρητική ρακί, ή κρασάκι.

Η ιδιοκτήτρια του όμορφου και καλαίσθητου χώρου Μαρία Σέκερη, εγγυάται για την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση και υπόσχεται ότι στο "ΜΕ-ΡΑΚΙ" θα βγείτε ότι τραβάει η όρεξή σας εν αφθονία και κυρίως.. σε ασυναγώνιστες τιμές!!!

Το "ΜΕ-ΡΑΚΙ" θα το συναντήσετε οδεύοντας προς το τέλος της Ν. Πλαστήρα στον αριθμό 64 και θα σας υποδεχθεί με όμορφα τραπεζάκια για λίγους και εκλεκτούς, στον γραφικό πεζόδρομο.

Όσο για τα κρύα απογεύματα και νύχτες του χειμώνα... το "ΜΕ-ΡΑΚΙ" ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του για να βρεθείτε σε έναν υπέροχο εσωτερικό διάκοσμο, που είναι εμπνευσμένος από την παράδοση. Το "ΜΕ-ΡΑΚΙ" έχει μεράκι για πολύ παρεϊστικη κατάσταση... Εσείς έχετε καλό γούστο και όρεξη για καλομαγειρεμένο και ποιοτικό φαγητό; Εάν ναι, τότε πάνε "ΜΕ-ΡΑΚΙ"!!!!!

Από Τρίτη έως Σάββατο (6.00μ.μ. - 2.00μ.μ.). Το Σάββατο έχει φαγητάκι, παρεούλα και ζωντανή μουσικούλα ενώ την Κυριακή μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας από το μεσημέρι!!!!

Ν. Πλαστήρα 64, Αιγάλεω / τηλέφωνο: 210 59 00 750