ΛΑΜΠΕΡΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ «ΡΑΚΟΠΟΛΙΣ»

 

ΜΕ ΜΕΣΣΑΛΑ, ΚΡΙΤΣΑ, ΤΡΑΥΛΟΥ (40 ΦΩΤΟ)!

 

MESARX

 

 

Ημέρα, αλλά και βραδιά Αστέρων, προς τιμή του μέγιστου συμπολίτη μας θεατράνθρωπου κ. Γιώργου Μεσσάλα, την περασμένη Παρασκευή στο Αιγάλεω. Το απόγευμα της συγκεκριμένης ημέρας, με πολύ μεγάλη επιτυχία προβλήθηκε το κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ «Ταξίδι Πνοής» στον φιλόξενο χώρο του κινηματογράφου «Λάμπρος Κωνσταντάρας» στην πόλη μας. Ήταν μία ξεχωριστή συναισθηματικής αξίας, μέρα για το δημιουργικό ντοκιμαντέρ που ξετυλίγει τη σπουδαία καλλιτεχνική διαδρομή του σκηνοθέτη και ηθοποιού Γιώργου Μεσσάλα, μια και το Αιγάλεω αποτελεί την γενέτειρα πόλη του γνωστού θεατρανθρώπου. Πολλοί Καλλιτέχνες, πρόσωπα της κοινωνικής ζωής, και κοινό, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το «Ταξίδι Πνοής», ένα έργο με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για το θέατρο και τους λειτουργούς του, κορυφώνοντας την συναισθηματική ένταση και αποκαλύπτοντας καρέ καρέ τη ζωή και τον ψυχισμό του πρωταγωνιστή Γιώργου Μεσσάλα.
Το ίδιο βράδυ, ο Γιώργος Μεσσάλας, με την ξεχωριστή ζέση του, ευπρέπεια και ευγένεια, έχοντας στο πλευρό του την σύντροφο της ζωής του, Ναντίν, παρέθεσε γεύμα σε αγαπημένους φίλους, στον φιλόξενο χώρο του γνωστού μουσικού μεζεδοπωλείου «ΡΑΚΟΠΟΛΙΣ» επί της Αγίας Λαύρας στην πόλη μας, το οποίο αποτελεί και το αγαπημένο του στέκι στην γενέτειρα του στο Αιγάλεω.
Η βραδιά έκρυβε εκπλήξεις, καθώς μεταξύ άλλων, τον Γιώργο Μεσσάλα τίμησαν με την παρουσία τους, ο μύθος της ελληνικής μόδας κ. Ντίμης Κρίτσας, η διεθνούς φήμης καλλιτέχνης – εικαστικός κ. Μαρίτσα Τραυλού, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο κ. Πάρις Αμοργιανός, ο σκηνοθέτης κ. Χρήστος Καρακάσης, ο ηθοποιός κ. Σπύρος Μπιμπίλας, κ.α.

 

 

RMAK

 

 

MES1

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Τρεις μύθοι! Γιώργος Μεσσάλας, Ντίμης Κρίτσας, Μαρίτσα Τραυλού

 

 

MES2

 

MES3

 

 

MES4

 

MES5

 

MES6

 

MES7

 

MES8

 

MES9

 

MES10

 

MES11

 

MES12

 

MES13

 

MES14

 

MES15

 

 

MES16

 

MES17

 

MES18

 

 

RMAK

 

 

MES19

 

MES20

 

MES21

 

MES22

 

 MES23

 

MES24

 

MES25

 

MES26

 

MES27

 

MES28

 

MES29

 

MES30

 

MES31

 

MES32

 

MES33

 

MES34

 

MES35

 

 

RMAK