«ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» ΤΟ ΓΕΥΜΑ

 

ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

 

SARX

 

 

Μία μικρή… οδύσσεια περνάει εδώ και τρεις μέρες η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ ΑΕ Σπάρτη, η αποστολή της οποίας χθες απόγευμα Κυριακής 27 Νοεμβρίου, βρέθηκε στην πόλη μας το Χαϊδάρι και γευμάτισε στο γνωστό μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», ιδιοκτησίας του πρώην Προέδρου του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Τάκη Σπίνουλα.
Την αποστολή της ΑΕ Σπάρτη, δεξιώθηκαν οι συμπολίτες μας επιχειρηματίες, αδέλφια Παναγιώτης και Γιάννης Πατρινάκος (Λάκωνες στην καταγωγή και ιδιοκτήτες της εταιρείας ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΑΫΓΕΤΟΣ), οι οποίοι να σημειώσουμε ότι εκτός από την μεγάλη αγάπη, που έχουν για την ΑΕ Σπάρτη, είναι και μέλη του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.
Η πολυπρόσωπη αποστολή της ΠΑΕ ΑΕ Σπάρτη, ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή από την πρωτεύουσα της Λακωνίας για την Καρδίτσα, όπου προχθές Σάββατο σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, νίκησε την τοπική ιστορική Αναγέννηση με 2-0. Η αποστολή της πελοποννησιακής ομάδας αναχώρησε το πρωί της Κυριακής από την θεσσαλική πόλη, έκανε ενδιάμεσο σταθμό στο Χαϊδάρι για να γευματίσει και χθες βράδυ Κυριακής η αποστολή ξεκίνησε το ακτοπλοϊκό της ταξίδι για την Κρήτη, όπου αύριο Τρίτη μεσημέρι αγωνίζεται με τον Πλατανιά στα Περιβόλια Χανίων στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας. Η αποστολή της Σπάρτης θα αναχωρήσει από την Κρήτη το βράδυ της Τρίτης και θα επιστρέψει στην βάση της την Τετάρτη. Κανονική… οδύσσεια!
Τουλάχιστον, κατά την παραμονή τους στο Χαϊδάρι και στο μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», τα μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να απολαύσουν τα εξαιρετικά εδέσματα του καταστήματος και να «φορτίσουν μπαταρίες» ενόψει του αγώνα στην Κρήτη.

 

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455

 

S1

 

S2

 

 

S20

 

S19

 

S3

 

S4

 

S5

 

S18

 

S6

 

S7

 

 S7

 

K21

 

 

 

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455

 

S8

 

S9

 

 

S10

 

S11

 

S12

 

S13

 

S14

 

S15

 

S16

 

S17

 

SARX

 

S7

 

K21

 

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455