«ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Ο ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΚΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

TSIKLEMKAT

 

 

 

 

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το βράδυ το γνωστό νυχτερινό κέντρο CAN – CAN με τους Θέμη Αδαμαντίδη, Γιάννη Καψάλη, Μάκη Τσίκο, Γιώτα Γρίβα, και λίγο πριν την επίσημη έναρξη, το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019, ο εκ των κορυφαίων στο είδος του, ο γνωστός δεξιοτέχνης – σολίστ του κλαρίνου, Μάκης Τσίκος, βρέθηκε μαζί με την παρέα του στην πόλη μας το Χαϊδάρι, στο αγαπημένο του φημισμένο μουσικό – μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», για να περάσει όμορφα και ανεπανάληπτα, γευόμενος τις εκπληκτικές σπεσιαλιτέ του καταστήματος.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο ιδιοκτήτης του μουσικού μεζεδοπωλείου «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», Τάκης Σπίνουλας, ο μέγας Μάκης Τσίκος, πλαισιωμένοι, από την μικρή Έλλη Μάντζιου και την ιδιοκτήτρια του μουσικού μεζεδοπωλείου «LEMONAKI», Έλλη Σούλη!

 

 

 

MATSPIN

 

 

 

kampi-artas-kapsalis

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Γιάννης Καψάλης, Γιώτα Γρίβα, Μάκης Τσίκος. Έφεραν με τον δικό τους ανεπανάληπτο τρόπο τη νεολαία κοντά στο ελληνικό δημοτικό τραγούδι!

 

 

 

 

ARXVIOLD

 

 

 

tsikIL

 

 

Στην φώτο, από παλαιότερη επίσκεψη του, στο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», ο Μάκης Τσίκος με τον Αρχισερβιτόρο του καταστήματος Ηλία Ντόντη.

 

 

 

MATSPIN