ΟΛΟΘΕΡΜΕΣ… 2020 ΕΥΧΕΣ

ΑΠΟ ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΑΚΗ!

XRONELTAK

 

 

 

Μπορεί να μην ήταν γεννημένοι ή, μόνιμοι κάτοικοι Χαϊδαρίου, αλλά με τον καιρό έγιναν ένα με την πόλη μας, την οποία και υπεραγαπούν, καθώς μέχρι τώρα καταγράφουν σχεδόν 30 χρόνια επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας στον Δήμο μας. Η μοίρα λοιπόν, με το τελείωμα του 1990 περίπου, τους έφερε στο Χαϊδάρι, μια πόλη που αγάπησαν, αγαπούν και θα αγαπούν για πάντα, καθώς εδώ επένδυσαν τα όνειρα τους, το όραμα τους, τον καθημερινό αγώνα τους. Μα πάνω από όλα, και νιώθοντας οι ίδιοι Χαϊδαριώτες, θα ευγνωμονούν με σεβασμό όλους τους κατοίκους αυτού του γεωγραφικού κομματιού της Αττικής.

Ο λόγος για τον κ. Τάκη Σπίνουλα και την σύζυγο του, την κ. Έλλη Σούλη, οι οποίοι διάγουν κορυφαίο επαγγελματικό βίο με τις εξαιρετικές επιχειρήσεις τους («ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», «LEMONAKI», ΟΠΑΠ ΣΠΙΝΟΥΛΑ, PLAY OPAP, κτλ.).

Μέσω της εφημερίδα μας, ο Τάκης Σπίνουλας και η Έλλη Σούλη, εκ μέρους των μελών της οικογένειας τους, αλλά και όλων των συνεργατών και στελεχών τους στις επιχειρήσεις τους, εύχονται προς όλες και όλους τους κατοίκους του Χαϊδαρίου, Καλές γιορτές και Καλή Νέα Χρονιά, ένα ευτυχισμένο 2020, με Υγεία, Αγάπη και γαλήνη στις ψυχές όλου του κόσμου.

 

 

 

 

ARXLEMTR

 

 

 

 

SPINOPAPDIAF

 

 

 

 

KNARXOR