Η… ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

«ELTAK»

 

 

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ (20 ΦΩΤΟ)!

 

 

ELTAKARX

 

 

 

Ξεκίνησε, πριν από 5,5 χρόνια περίπου, ως ένα απλό ραντεβού… διεκπεραίωσης επαγγελματικών υποθέσεων εν μέσω χαλαρού κλίματος, μεταξύ… Τύρου και Αχλάδου δηλαδή, καθώς σε επίπεδο τραπεζώματος στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», υπήρχε και η ανάλογη ανταλλαγή απόψεων και όχι μόνο. Η 4μελής παρέα της κ. Έλλης Σούλη, του Τάκη Σπίνουλα, του Σωτήρη Σωφρονά και του Θεόδωρου Γουρνά, εκτός ότι καθιερώθηκε, αμέσως, σε εβδομαδιαία χρονική περιοδικότητα, διευρύνθηκε με καλούς φίλους και γνωστούς, όπου ο καθείς καταθέτει, ελεύθερα, την σκέψη του, επί παντός επιστητού!

Έτσι, δοθέντος της ευκαιρίας, μεταξύ οίνου (και μπύρας για το… σβήσιμο), εκλεκτών κοψιδιών, απαραιτήτως γλυκού, αλλά πάνω από όλα, καλής διάθεσης για φιλική κουβέντα, με χιούμορ,… δημιουργικό προβληματισμό, κτλ., ιδρύθηκε, ατύπως, η περίφημη Λέσχη Σκέψεως Χαϊδαρίου (λέμε με και THINK TANK) «ΕLTAK», προς τιμή των δύο οικοδεσποτών, της Έλλης Σούλη και του Τάκη Σπίνουλα, με την κ. Έλλη Σούλη, να αποτελεί και την αδιαμφισβήτητη και Σιδηρά Πρόεδρο!

Πριν λίγα βράδια το THINK TANK Χαϊδαρίου «ΕLTAK» έκοψε την πίτα του και σας παραθέτουμε το σχετικό φωτογραφικό αφιέρωμα!
Τυχερός της κοπής, ο βετεράνος τους διεθνους τζετ – σετ, George! Και του χρόνου!

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, η Έλλη Σούλη, ο επί του Πρωτοκόλλου, Γιάννης (Σερ) Μαντακίδης και ο Τάκης Σπίνουλας.

 

 

 

ARXLEMTR

 

 

 

 

KNARXOR

 

 

 

SPINOPAPDIAF

 

 

 

 

TT1

 

 

 

TT2

 

 

TT3

 

 

TT4

 

 

TT5

 

 

TT6

 

 

TT7

 

 

TT8

 

 

TT9

 

 

TT10

 

 

TT11

 

 

TT12

 

 

TT13

 

 

TT14

 

 

TT15

 

 

TT16

 

 

 

SPINOPAPDIAF

 

 

 

ARXLEMTR

 

 

 

KNARXOR