ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ

ΣΤΟ LEMONAKI ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

arxlemon20

 

 

Δεν χρειάζεται να… πλατιάσω – τα έχω πει προ πολλού – για το εκ των κορυφαίων μουσικών μεζεδοπωλείων της Αττικής επικράτειας, το LEMONAKI στο Χαϊδάρι, που λειτουργεί με συνέπεια, μεράκι, αγάπη και επαγγελματισμό, η αξεπέραστη Έλλη Σούλη.

Σε νέες συνθήκες, με νέους κανόνες, τηρώντας στο έπακρο και κατά γράμμα ότι ορίζεται, το μουσικό μεζεδοπωλείο LEMONAKI στο Χαϊδάρι, δεν κάνει… εκπτώσεις στην ποιότητα, την απόλαυση και την διασκέδαση, αλλά είναι εκεί για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες!

Και επειδή οι καλές συνήθειες δεν κόβονται, αλλά προσαρμόζονται, σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και αύριο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 8.30 το απόγευμα, το περίφημο κατάστημα της πόλης μας, έχει φροντίσει για να περάσουμε καλά, απολαμβάνοντας την… μαγική μουσική τριπλέτα, που απαρτίζεται από την Ιώ Νικολάου, τον Γιάννη Τσότρα και τον Άκη Σγούρο, που θα σας συνεπάρουν με το εκπληκτικό πρόγραμμα τους!

Οπότε, φίλες και φίλοι ξέρετε, τα βράδια Παρασκευής και Σάββατου 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2020, όλοι οι δρόμοι οδηγούν – από τις 8.30 - στο μουσικό μεζεδοπωλείο LEMONAKI στο Χαϊδάρι (Στρ. Καραϊσκάκη 35 – τηλ.: 210 5322122).

Α, και για να μην το ξεχάσω, το LEMONAKI λειτουργεί κάθε μέρα, αλλά πλέον μας λύνει περαιτέρω τα χέρια, και μας στέλνει τα υπέροχα πιάτα του και στον χώρο μας, καθώς διαθέτει και υπηρεσία DELIVERY! (Τηλ.: 210 5322122)

 

LEMESOTOKF

 

 

newmakdellem