ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΠΑΖΑΑΡ ΑΠΟ ΤΟ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

DIMOTIKO ARX

 

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό παζάρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω, με χειροποίητες λαμπάδες και άλλες πασχαλινές και ανοιξιάτικες δημιουργίες για την ενίσχυση του Συλλόγου και του Σχολείου.

Παράλληλα στον χώρο του σχολείου οργανώθηκε έκθεση ζωγραφικής των μαθητών που παρακολουθούν το μάθημα της ζωγραφικής από τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση μας στήριξαν με την παρουσία τους και όχι μόνο, ο Δήμαρχος Αιγάλεω , Δημήτρης Μπίρμπας, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιάννα Χριστόγλου, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω, Μάκης Ζάχαρης, ο Γεν.Γραμματέας της Ένωσης ΕΒΕ Αιγάλεω Βαγγέλης Λαζαρίδης, ο διευθυντής του 4ου ΓΕΛ , Γιώργος Λαμπρόπουλος, η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων του 3ου γυμνασίου Αιγάλεω, Θεοδώρα Σιδηροπούλου, η Γραμματέας του συλλόγου "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου", Σωτηρία Τουρκοχωρίτη.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων θα ήθελε να ευχαριστήσει πολύ όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του σχολείου , γονείς, φίλους, εκπαιδευτικούς, μας τίμησαν και στήριξαν την προσπάθεια μας.

Θερμές ευχές σε όλους για Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη, χαρές , ειρήνη και καλή πρόοδο στα παιδιά μας!

 

Για το Δ.Σ.

 

 

Η Πρόεδρος                   Η Γραμματέας
              Λούκα Πόπη                  Γεωργοπάνου Βιργινία

 

 

 

 

 

eyxes

 

 

DIMOTIKO 1

 

 

DIMOTIKO 2

 

 

 

DIMOTIKO 3

 

 

DIMOTIKO 4

 

 

DIMOTIKO 5

 

 

DIMOTIKO 6

 

 

DIMOTIKO 7

 

 

DIMOTIKO 8

 

 

DIMOTIKO 9

 

 

DIMOTIKO 10

 

 

DIMOTIKO 11