ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΓΚΟΥΒΑΛΗΣ


Η μεγάλη επιστροφή. Ο Γιάννης Γκούβαλης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας στις εκλογές του Μαΐου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο παλαιός δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας κατά το 1994 και το 1998, επανέρχεται εκ νέου στα δημοτικά δρώμενα.
Πριν από καιρό, είχε πρωτοπέσει το όνομα του στο τραπέζι, κατά το κοινό ραντεβού των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στην πόλη μας και συγκεκριμένα των κ.κ. Κραουνάκη, Ρεμπή, Σιαραμπή και Γεωργιαννάκη, έπειτα από σχετική πρόταση του πρώτου για δημοτική κίνηση με υποψήφιο Δήμαρχο κοινής αποδοχής.
Η πρόταση είχε μεταφερθεί στον Γκούβαλη, ο οποίος σε πρώτη φάση ήταν σκεπτικός και χρειαζόταν χρόνο για να αποφασίσει. Το επόμενο διάστημα ορισμένα γεγονότα «θόλωσαν τα νερά», χωρίς, όμως, αυτή η σχετική πρόταση του Κραουνάκη να ατονήσει, καθώς και μόνο το άκουσμα του ονόματος Γκούβαλη,  απ’ ότι φαίνεται προσελκύει ακόμη στην πόλη μας.
Εν τω μεταξύ, ο Γεωργιαννάκης ανακοίνωσε την κάθοδο του με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος με την Νέα Δημοκρατία στην Αγία Βαρβάρα, Γ. Ρεμπής θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στην Περιφέρεια (ΑΝ.ΕΛ.), ενώ η Νίκη Σιαραμπή κατεβαίνει με τον δικό της συνδυασμό.
Τελικά, η πρόταση του Κραουνάκη, ο οποίος δεν μπορούσε να είναι για τρίτη συνεχόμενη φορά υποψήφιος Δήμαρχος, λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων, «κέντρισε» το ενδιαφέρον άλλων συμπολιτών μας και η σχετική «πίεση» προς τον Γκούβαλη συνεχίστηκε. Το όνομα του επιτυχημένου επιχειρηματία της πόλης μας, ο οποίος διακρίνεται για το ήθος του, την ακεραιότητα του και την όλη πορεία του, συν του ότι είναι πολύ αναγνωρίσιμος στην Αγία Βαρβάρα, είναι στοιχεία που έπαιξαν βασικό ρόλο στην υπόθεση. Ήδη την υποστήριξη τους προς το πρόσωπο του Γκούβαλη εκτός από τον «πρωτεργάτη» δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Κραουνάκη, έχουν εκφράσει οι επίσης δημοτικοί σύμβουλοι Λεωνίδας Νικόπουλος, Μαρία Παπαδάκου και εντός των ημερών ακολουθούν και άλλα ονόματα εκπλήξεις.
Και ξαφνικά η Αγία Βαρβάρα πήρε φωτιά!!!